Депутатската заплата още през януари ще мине 10 000 лева! Честита ви "10-годишнина на Бойко"

Депутатската заплата още през януари ще мине 10 000 лева! Честита ви "10-годишнина на ГЕРБ".
Според НСИ средната работна заплата в страната ще скочи още през януари с около 250 лева предвид 10% увеличение на всички бюджетни заплати или по друг начин казана, честита " Българска Коледа " на всички, които гласуват на избори.
Докато цените на тока, водата, горивата, данъците се вдигат, докато цените на всички лекарства и стоки от първа необходимост се вдигат и намалява покупвателната способност на българите, то заплатите на 240 депутата в парламента ще пораснат с няколко хиляди лева още през януари, но това не е всичко същото ще се случи и във всички министерства.
10 бона заплата, за да не правиш нищо цяла година?!
Това го няма никъде по света, но за сметка на това към тези 10 бона трябва да добавим и партийната субсидия и всичките останали екстри като охрана, евтина храна, безплатно пътуване за сметка на данъкплатеца, както се казва едни хора вече си върнаха и направиха комунизма.
В същото време в България болниците в населените места затварят врати, а политици и телевизии събират пари чрез СМС дарения и кампании наречени "Българската Коледа".
Реално ако сметнем само парите от заплатите в следващият парламент за 12 месеца ще се окаже, че едни 28 милиона лева, ще се похарчат за заплати пак за онези, които не били като обикновените хора...
Иначе от медиите на властта разбираме, че българина дарил 2 милиона лева на "Българската Коледа", а за последните 15 години сумата били 33 милиона лева и всичко това в името на децата изпаднали в нужда в България?
Къде сгрешихме като народ се пита вече в задачата?

Източник: https://bulbg.blogspot.com

No comments:

Post a Comment