Adsense-top

Паника: Ген.Шивиков свиква "офицери и парашутисти" срещу властта... Сбор - край Войводиново на 11-ти...

Ген. Димитър Шивиков призова за протест всички парашутисти и командоси във Войводиново.
Бившият командир на 61-ва Стрямска бригада ген. Димитър Шивиков призова колегите си да отидат на 11 януари от 18 часа в пловдивското село Войводиново със знамена и сини барети.
"До всички парашутисти елате да се съберем на 11 януари 2019 г. в 18:00 часа пред църквата на село Войводиново да подкрепим нашия брат Вальо и семейството му.
Да кажем не на циганския произвол.
С българските знамена и синята барета", написа в социалната мрежа Фейсбук ген. Шивиков, това е оригиналният правопис.
Повод за протеста е побоят от роми над командос от Българската армия.
В поста му веднага се появиха коментари: "Оръжие нямате ли? Стига с тия знамена!!! Докажете, че сте мъже-военни". Някои питаха каква да е подкрепата към командоса, който бе пребит от цигани в пловдивското село Войводиново след като направил забележка на двама младежи да не създават опасност на пътя.
"И така няма българин, който да не е възмутен от бездействието на репресивните органи спрямо циганския произвол. Ще се съберете и ще развеете знамената? По този начин само ще демонстрирате безпомощността на българското общество пред престъпността.
Най-много и вас да ви набият и да станете за резил".
В отговор друг потребител коментира, че е достатъчно да се съберат, пък ще се види. "Ти , какво искаш, бригадата да направи тактическо занятие във Войводино ли? И на мен така ми се иска , но е достатъчно да са там. Нали сам разбираш , че няма кой да каже: на оръжие", пише в коментарите. Припомняме, пребитият от роми командос е служител на 68-ма бригада Специални сили и има три задгранични мисии. Той е баща на две деца.
Какво ще се случи на 11.01. в 18:00 часа все още няма как да знаем, но трябва да се отбележи факта, че ген. Шивиков е един от най - почитаните генерали от българската армия и неговите войници и командоси ще го следват до край.
В селото се очаква да се съберат както настоящи, така и бивши бойци от специалните сили, а от вчера властта буквално е изселила незаконната ромска махала в селото и дори се кани да събори всичко още преди петък, за да се успокои обществото, което за пореден път показва, че в България докато някой не бъде буквално жертва на ромските изтъпления и не се вдигне медиен шум по темата, властта нехае и не се интересува какво и как прави електората и. Електорат който гласува на избори за който му платят.

Заб.: Тази публикация не е призив към противоконституционни действия, а само за граждански протест, в рамките на закона...

No comments:

Post a Comment