Нова гавра с народа: 3 супер дребни "риби" били виновни за винетките... ТОЙ ни се надсмива! Верва, че е недосегаем, каквото и да става!

Премиерът Бойко Борисов разпореди три уволнения на дребни чиновници, заради недобрата организация при подготовката и въвеждането на електронната винетка, съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет.
Става дума за двама ръководители в Агенция "Пътна инфраструктура" и един от съветниците на регионалния министър.
Като член на управителния съвет на АПИ ще бъде освободен Веселин Давидов, който отговаря за електронната система за събиране на такси за използване на републиканската пътна мрежа.
С постовете си ще се разделят също Антон Антонов - директор на Националното тол управление в АПИ, и Радослав Николов - съветник в политическия кабинет на министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова.
В настоящия момент народът иска оставката на цялото правителство, и не само заради винетките, а и заради всички други провали. Те сочат, че проблемът не е в дребите чиновници, а е в главата на властта.
Търговски регистър, нови данъци, застраховки, цени на водата... Теслата за народа е повсеместна, а правителството не разбира, че това, което прави е НЕПРАВИЛНО. То си вярва.
Точно затова възникват проблемите, и не са виновни дребните риби.
Оставка, Бойко! Оставка, не измиване на ръце...

No comments:

Post a Comment