ВЗЕ ЛИ БОЙКО БОРИСОВ 800 000 ЛЕВА ОТ ФАБРИКАТА КРАЙ ХАСКОВО...

ВЗЕ ЛИ БОЙКО БОРИСОВ 800 000 ЛЕВА ОТ ФАБРИКАТА КРАЙ ХАСКОВО...
Огромен скандал е на път да избухне в България и този път в центъра на събитията ще се окаже отново Бойко Борисов и още няколко човека от Герб, които явно са рекетирали собственика на новата фабрика край Хасково днес, която беше открита лично от Бойко Борисов.
Според запознати, Бойко Борисов е отишъл в Хасково, за да открие фабрика на частен инвеститор именно, защото този инвеститор е подал сигнал в САЩ и Американското посолство в България, че докато е течал процеса на строителство на фабриката и издаването на документите за експлоатация е бил рекетиран от политически фигури да плати поне 10% от стойността на инвестицията под масата, за да му минат нещата по - бързо и по - лесно.
Според информацията, която е събрана е имало над 10 срещи между инвеститора на фабриката и хора на Делян Добрев от Герб, като всеки път са вземани огромни суми пари, които са били за Бойко Борисов, онова обаче, което не са знаели хората на Добрев и Борисов е било, че всички давани пари са били с цел да се правят записи и да се събират доказателства как политици в България рекетират инвеститори за проценти от инвестицията.
Откъде точно е изтекла информация към Борисов, че е обект на разработка на американските служби за корупция в особено големи размери, все още не е ясно, но явно след като е научил, че вече е замесен в цялото изнудване, макар и да не е присъствал лично, Бойко Борисов днес е зарязал всичко и е хукнал към Хасково да убеждава американците, че няма нищо общо с изнудването на инвеститорите.
Остава обаче и неяснотатата дали пък парите от рекета не са стигнали до него и дали пък случайно американците вече не разполагат и със запис как парите му се предават лично на него.
Според медиите в България инвеститорите от САЩ са построили фабрика край Хасково за 8 милиона лева, което автоматично поставя въпроса взе ли Бойко Борисов 800 000 лева и от този инвеститор или този път от схемата се облажиха и други от Герб.
Паметливи припомнят, че Бойко Борисов не е ходил да открива частен обект от години, но явно този път нещата са излезли от контрол и е отишъл лично да се мопи на инвеститорите да не повдигат обвинения и шум в медиите, като им е гарантирал спокойствие и много големи облекчения в България докато той е на власт, както и че всички пари за подкупите и корупцията ще им бъдат възстановени.
Явно е че днес в Хасково Бойко Борисов беше много притеснен, защото за първи път забрави да се похвали какви инвеститори води в България и колко много пари се влагат в нашата икономика.

Източник: oxnewsnewbgbg.blogspot.com

No comments:

Post a Comment