БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ ГЕРБ: 86 % ОТ БЪЛГАРИТЕ МРАЗЯТ БОЙКО БОРИСОВ!

Кабинетът „Борисов 1“ беше свален от спонтанни масови протести на българските граждани през февруари 2013 г.
Това беше народна революция, и ако Борисов-3 не се оттегли от властта, със сигурност ще дочака нов Ден на Гнева, който ще е по-страшен и от Апокалипсиса!
Хронологията разкрива, че Борисов и ГЕРБ дойдоха на власт на вълната на народното недоволство от неадекватната политика на тройната коалиция – НДСВ, БСП и ДПС.И гражданите, и бизнеса искаха възстановяване на промишлеността и селското стопанство, възстановяване на икономическите, политически и културни връзки с Русия и излаз на огромния руски пазар.
Искаха ново начало!
Вместо това, българите дочакаха жесток клиентелистки грабеж на останалото все още народно богатство и нов, още по-голям разгром на българската икономика, който я хвърли в нокаут. Дочакаха и един омагьосан кръг от заплетени и още по-безсмислени думи и фрази, произнасяни с повод и без повод от Борисов, всяка от които отричаше предходната. За „фразите“ на сивя кардинал Цветанов пък изобщо няма да споменаваме, защото само Цветанов разбира какви ги плещи Цветанов.
Борисов и Цветанов
Още тогава стана ясно, че не сме избрали нужните хора, които да спасят страната, но прословутата българска толерантност ни нашепваше, че ако дуото Борисов – Цветанов не може да говори, понеже единият е бодигард, а другият физкултурник, то поне професиите им може да са ги научили да действат.
И уви, те двамата действаха, но в ущърб на нашите национални интереси и против желанията на суверена на властта – българския народ.
Примери в това отношение – колкото искате:
Борисов, в началото на първия си мандат говореше колко жизнено необходими са ни Южен поток и АЕЦ „Белене“. Само след няколко месеца, получил заповед от Вашингтонските господари, ръководителят на партията и държавата, се изтъпани на подготвяната за АЕЦ „Белене“ площадка, само че малко встрани от нея, където не се виждаха подготвителните строежи, а само кал… и започна гръмогласно да ни убеждава, че Белене е един гьол, в който са потънали много милиарди, а Южен поток ще е пари, хвърлени на вятъра, които няма да се върнат никога. Нищо, че руската страна предложи да построи и двата огромни енергийни проекта изцяло за своя сметка, а ние да се издължаваме постепенно, когато започнем да печелим от евтините ток и газ.
Това поведение на премиера беше национално предателство, заради което Борисов още тогава трябваше да подаде оставка.
По простата причина, че вместо ние да бъдем енергиен разпределителен център за цяла Европа, да построим атомна електростанция и да печелим милиарди само от това, сега Турция ще бъде център, Турция и Румъния ще строят атомни централи, а ние ще купуваме скъп ток и газ от тях. Без да споменаваме, че националната ни сигурност щеше да бъде гарантирана, понеже Русия щеше да бъде пряко заинтересована да запази своите инвестиции у нас.
Турски поток
Но да дадем на Турция да печели, а ние да губим, защото Борисов е голям приятел на Ердоган, не беше достатъчно за българския владетел.
Трябваше да се затворят блоковете на основно ремонтираната АЕЦ „Козлодуй“, чиято безопасност, по оценки на специалисти, няма равна в цяла Европа и света. Цената на тока, естествено хвръкна нагоре!
Трябваше, като за капак, да се развъдят някакви „възобновяеми енергийни източници“, които приличаха по-скоро на Дон Кихотовски вятърни мелници. Трябваше да цъфнат по българските земеделски земи разните фотоволтаици, в които по признанието на бившата приятелка на Борисов, Цветелина Бориславова, тя щяла да инвестира своя дял от СИ Банк.
И как няма да инвестира като за всички тези ВЕИ-та бяха отделени огромни средства от държавния бюджет, и тока, произвеждан от тях, е изкупуван от държавата задължително и на невероятно космически високи цени. Затова цената на ел. енергията за бита и бизнеса непрекъснато скачаше с невиждани за която и да е държава, темпове. В това време, обикновените българи мизерстват и се чудят как да платят поне тока, защото за другите данъци пари не остават. Но управляващите антибългари живеещи в друг свят – на охолство и разврат, пращаха на бедните и разорени хора, нови Хищници: Частни фирми, наречени съдии-изпълнители, които в тандем с мутренски групировки, побързаха да смъкнат и кожата от гърба им.
А редом с тях ВЕИ – котараците се облизваха доволно и щастливо.
Следващото Борисово антибългарско решение бе назначаването на Росен Плевнелиев за президент. Казвам „назначаване“, защото всички видяхме как на последните президентски избори депутати от ГЕРБ влизаха и излизаха от залата на ЦИК, където се обработваха резултатите, как мъкнеха чували с бюлетини и т.н.
И професор Людмил Георгиев, преподавател в Софийския университет по социална, етническа и политическа психология, от години обяснява, че ГЕРБ не е партия, а машина за фалшифициране на избори. Но няма кой да го чуе!
Да споменаваме ли за многобройните калинки, които премиерът назначаваше, без да имат никаква компетентност, но трябваше да притежават едно важно качество – безпрекословно послушание. Такива като Румяна Желева, която се провали в Европейската комисия, а Борисов я направи външен министър, Дянков, малката пица, докарал икономиката до колапс…, та чак до днешните калинки Кунева, Митов , Бъчварова, Ненчев, Лукарски, нито един от които няма знания и опит да изпълнява възложената му правителствена функция.
Но калинките са по-малкото зло.
Огромният ущърб на България бе нанесен в началото на втория мандат на кабинета Борисов с изтеглянето на 30 милиарда заем.
Заем 30 милиарда
Понеже страната няма икономика, или трябва да се разтури цялата бюджетна сфера – образование, здравеопазване, силови министерства, парламент и правителство, или да се вземат заеми. Които ще заробят още повече държавата. И ще ги плащаме всички.
Последва замяната на блестящия дипломат Ирина Бокова, чиято кандидатура правителството на ГЕРБ първо подкрепи, а после Борисов се отметна от нея, предлагайки неизбираемата Кристалина Георгиева, само защото така са му наредили от Вашингтон и Брюксел.
Оказваме се в ситуация, в която българските граждани от години искат оставката на втория кабинет Борисов. Интернет форуми, сайтове и улични протести се задъхват от гнева на България, която иска Борисов и ГЕРБ вън от властта. Дори търпението на западните властелини преля, и едно от най-авторитетните списания в света – американското „Форбс“ нарече Борисов „дълбоко посредствен и тъпоумен интригант, който трябва веднага да подаде оставка!
А социологическо проучване от края на миналата седмица посочи, че 86 % от българите не одобряват своя премиер! Същото казва и социалната мрежа, в която всяка новина, критикуваща еправлението на ГЕРБ и Борисов се споделя, харесва, коментира и подкрепя от стотици хиляди българи всеки ден. А публикациите в подкрепа на управлението не събират и 5 лайк-а. Дотук с демагогията и фалшифицирането на социологическите агенции как видите ли Борисов бил най-харесвания от българите политик! Оставка!
Само че оставките по нашите балкански ширини не се дават, а се вземат. От народа!
И българите, също като гърците, пак ще трябва да излязат на улицата, за да се изпълни искането на „Гласът народен, понеже е глас Божий“!
Иначе ще ни залее мигрантската вълна, която Борисов е договорил да влезе и остане в България.

Източник: София Таймс

9 comments:

  1. Простият Борисов скоро трябва да подаде Оставка иначе ще стане лошото,много лошо!

    ReplyDelete
  2. Неадекватно управление!

    ReplyDelete
  3. Не да те мразят ти си за разтрел е боклук ти и останалите 240 управляващи мърши, разтрел заслужавате курви продажни мърши боклуци пу даиба ваща мама продажна да еба

    ReplyDelete
  4. Искам да кажа,че през мандата на тройната коалиция(2005г.-2009г.)България се развиваше доста добре никога бизнеса не се е оплаквал,тогава хората пазаруваха доволно и малкия и среден бизнес не страдаше от фалит.Тогава имаше работа както тук така и при малките населени места.Можеше да се изхранваш.Сега цари пълна анархия и се краде като запоследно не казвам,че при тяхното управление не е имало корупция,напротив тогава имаше,но всичко беше прикрито и не се казваше всеки ден за скандалите на власта.Нямаше конфликт на интереси.РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ГЕРБ И БСП/ДПС Е,ЧЕ ЕДНИТЕ КРАДАТ НАЙ-НАГЛО ОТ НАРОДА ДОКАТО ДРУГИТЕ ДАВАТ НА НАРОДА И СЪЩЕВРЕМЕННО СИ ПРАВЯТ ДАЛАВЕРИТЕ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. БРАВО, поздравления
      много точен анализ!

      Delete
  5. Бойко играе в момента " шах "в турнира :Америка /България и на този етап е на ход май да падне , но не той дава "цар " за "кон" като закрие България , като държава.......И ще видите на там отиват нещата.

    ReplyDelete
  6. Като го нейскате що пак гласувате за него

    ReplyDelete
  7. Властта Боко ще я пусне само и единствено като Чаушеску. Той няма да пусне кокала с мирни протестчета и мирни кафенца по площадите. Той е част от всяка чиста и нечиста сделка от която му снасят невъобразими %-ти за всичко. Той самият знае, че падне ли от власт е мъртвец. Оня сърбин е търпелив и чака това време да дойде за да му завре главата в задника. Така, че Боко кръв ще сере, но властта без кръв НЯМА ДА ПУСНЕ!

    ReplyDelete
  8. 86% против,значи 14 % ще гласуват за мутрата.
    Да ама не.Целият административен потенциал е негов
    Освен това огромните пари,които ще раздадат на обитателите на гетата и лумпенизираната част от народонаселението,УВИ,пак ще му донесат победа,макар и пирова-2%.

    ReplyDelete