86% от народа мрази Бойко и го иска арестуван... (Ще му помогнем скоро)

Съпругата на президента Румен Радев Десислава публикува свой коментар след днешния конгрес на партия ГЕРБ.
Първата дама далеч не беше доволна от намесването на името ѝ по време на откриването на предизборната кампания на управляващата партия и то от страна на самия премиер Бойко Борисов.
Думите му я подтикнаха да изкаже мнението си за предстоящата кампания и битката между "Дондуков" 1 и "Дондуков" 2.
Ето и целият текст на публикацията ѝ, поместена без редакторска намеса:
"Нахейти ви първата дама, вие мълчите - само един Тома Биков отговаря.", Б.Борисов
Това надминава и най-смелите фантазии. Лидерът на управляващата партия да се занимава със съпругата на президента при откриване на предизборната им кампания.
Съзирам причинена болка. На подсъзнателно ниво ;) Не разбирам каква е моята вина.
"Изпуснати" реплики от типа "Казвам ти, куме - сещай се снахо" ме навеждат на мисълта, че в предстоящата надпревара ще има най-вече нападки срещу президента, вместо истинско политическо състезание. Дано греша! Щото иначе се чудя как ли ще надградят говоренето по мой адрес до изборите?! Всъщност винаги може още..."
Първата дама добави и тематичен музикален поздрав - песента Dig Dong на Muse и прикачения текст съдържа явен подтик към действие.

Източник: Факти.бг, заглавието е на редакцията...

П.П. Социологически агенции, дори на ГЕРБ, сочат че 86% от българите мразят Бойко Борисов и го искат в затвора. В тази светлина, конференцията на управляващата Шайка изглежда като прощално слово на бъдещи каторжници...

No comments:

Post a Comment