Adsense-top

Ненчев, военните са се клели да бранят България, а не да я продават като вас, политиците

Кукоревското „земеделско“ недомислие и още по-голямо бивше военно недомислие Ненчев обвинил президента Радев, че видите ли подкокоросвайки с думи свои военните да не се подчиняват на политиците, рушал демокрацията.
Сега ще му рекна няколко слова на това псевдоземеделско, псевдополитическо и псевдовоенно екеземплярче Ненчев.
Псевдоземеделецо Ненчев, ти разбираш от отбрана и армия, колкото баба ти от китайски. И от земеделие толкова разбираш, но това сте днес политиците – прости, неуки, с огромно самочувствие без покритие.
Псевдовоенно недомислие Ненчев, колкото пъти политици са се намесвали в управлението на България, толкова пъти сме губили. Набий си го в перуканската кратуна, че Българската армия няма загубена битка, че подобните на теб псевдополитици са губили войните, които армията е печелела на бойното поле.
Псевдополитико Ненчев, за разлика от теб, който би продал род и родина за власт и пари, военните са се клели да защитават род и родина, да бранят България и българския народ, включително и от долнопробно продажни политици като теб.
Така, че Ненчев, гледай си там в политическата слугинажна кочинка БЗНС и не давай акъл на президента. По-умен е от теб. По-точен е от теб. И най-важното – не е долнопробен продажник на род и родина като теб.

Николай Михайлов
Източник: Нюз България

No comments:

Post a Comment