ИЗПРАВЕТЕ СЕ И ТЕ ЩЕ ПАДНАТ!

Мафията днес се е събрала в София да обсъди как да задържи властта си, да печели и да ликвидира българите като народ.
Великото събитие беше открито от една интелектуално семпла женица, която дори се срамува от българските си имена и по европейски си е сменила фамилията, а се говори, че ще си сменя и бащиното българско име като срамно и обидно.
Женицата с телешки възторг обяви, че Европа имала нужда от лидери като Бойко Борисов!
Не се и съмнявам, на някой джендър-парад в Брюксел би изглеждал много добре с розови пера отзад да води парада!
Само че България няма нужда от предатели като Бойко Борисов и като вас!
Чиято цел, наред с личното облагодетелстване, е ликвидиране на българския народ. А ние – мълчим! „И това ще мине!”, се успокояваме. Не, няма да мине. След нас няма да остане нищо.
Растат поколения, неспособни на съпротива, които не знаят истината, които са с промити мозъци и дори съзнанието им не допуска, че гербавите не са прави и са престъпници.
Младежи, убедени, че турско робство не е имало, а черепите в Баташката църква са сложени нарочно от комунистите, за да вярваме в лъжи. Хора, убедени, че Русия е агресор и тя е предизвикала Втората Световна Война. Българи, убедени, че американците, които преди десетилетия бомбандираха мирна София и убиха стотици хора, са ни приятели. Които смятат чуждестранните капиталисти, експлоатиращи българите, за инвеститори, от които зависим. Които не си спомнят какво е българска армия. Учат децата ни, че недосегаемите крадат и убиват, защото ги подтискаме и ги мразим. Учат ги, че са нормални всякакви извращения, противни на морала и ценностите на българите.
За партийния форум на мафията са намерили пари – от нашите данъци, разбира се, но за ремонт на кораба „Радеци” – нямало. Защото е СИМВОЛ – на борбата на народа ни за свобода. А те мразят нашата свобода!
Обръщам се към хората от моето поколение – ние допуснахме врагът в къщата си. Ние бяхме виновни – в наивността си и мечтите си за свобода предадохме народа си на вълците. Ние сме последните, които помним какво е било и не вярваме в лъжите. Ние трябва да решим какво бъдеще да имат децата ни. Ние трябва да поправим грешката си.
Пуснете телевизора и погледнете оядените физиономии в НДК, самодоволни, нагли, самодостатъчни и престъпни. Които ни управляват и се чудят как да ни лишат от последните средства за живот. И да ни принудят да БЯГАМЕ – да бягаме от родината си, за да спасим себе си и децата си. Гонят ни от собствената ни земя, защото за тях няма нищо свято – нито България, нито народа им, нито Бог. Мамон е техният бог, парите са техният морал, наглостта и агресията са техните качества.
И престанете с мирните протести и песни и хора! Смешни сте! Жалки сте! Не осъзнавате ли какво става с България? Вие сте срещу престъпници. Срещу мафия. Срещу хора, на които не им е останало нито чест, нито морал, нито душа. Тях ли ще впечатлите с написани плакати и народни хора??? Малоумни ли сте?
Престъпниците се махат по един начин. И още хан Крум го е казал: Който не ще мира, има секира! Сега престъпната шайка и патрЕотите се боричкат кой да отиде на хранилката в Брюксел, където послушно да гласува джендърските соросоидни глупости. Тях не ги интересува, че българите измират, че хора умират от глад, че България умира! Те вече са ни спазарили и са се продали на американските си и европейски господари. Вслушайте се в думите им. Интересуват ли ви нещата, които говорят? Освен как да се защитим срещу тях?
Гответе се, шайката се готви да ни приключи. Гответе се не за народни хора и блокади на магистрали по морето. Гответе се за революция. Защото нещата вече са: или ние, или те!
И ако се изправим, те ще паднат!

Елена Гунчева, Фейсбук

No comments:

Post a Comment