Невиждано безочие: Бойко, дето вкара държавните пари в КТБ, "не знаел нищо за нея"... Такива като Йончева я ограбили... :)

Бойко Борисов, който е един от тримата топ-престъпници, създали аферата "КТБ", днес мина за пореден път рекордите по наглост.
Той обяви, че не знае нищо за КТБ, не е имал нищо общо, и такива "като Елена Йончева" са я окрали.
Припомняме, че КТБ от малка банчица стана динозавър, след като именно Бойко Борисов наля почти всички бюджетни и на държавни фирми, пари там.
При фалита сред най-губещите са огромни управлявани от ГЕРБ фирми, като "Топлофикация-София". Само тя загуби 80 милиона лева.
Но вместо да я разследват, да подгонят "мениждъра" на Бойко и да го питат кой ти нареди да държиш парите там, всичко се покри. Платихме чрез цените на парното.
Сега - наглецът Бойко няма нищо общо. 
КТБ беше престъпен проект на Цветан Василев, Делян Пеевски и Бойко Борисов.
Липсващите 4 милиарда лева са именно у тях.
В момента виновен е само Василев, а Бойко и Пеевски като ортаци си имат други банки за източване. И също и държавни предприятия, и също и магистрали без търг (Хемус).
Ако Елена Йончева е виновна, че е работила в ТВ7, то там са виновни и всички други журналисти. Цветан Василев беше събрал с високи заплати, елита на журналистиката. И спортна и политическа.
Сега Йончева е виновна, а Бойко с милиардите, и например с къща за любовница в Барселона - нищо...
Да не припомняме и, че апартаментът на Горанов струва повече от това, за което Йончева е обвинена. Да не говорим за къщата му над Панчарево. Но той дори не се разследва, всичко се потулва...
Това е ГЕРБ - нагли крадци, които докато не усетят народния шут, и тоягите по гърба, няма да спрат да наглеят...

.Н.

1 comment:

  1. В нормална държава премиер, финансов министър, депутати банкери участвали в далавери и фалити щяха да са в затвора за дълги години, минимум 50 години. В мафиотската територия България това не се случва.

    ReplyDelete