Арестуваха Цветан Цветанов! Имуществото му е конфискувано, защото е придобито по престъпен начин!

Това е заглавието, което бих искал да напиша смело и да не нося отговорност както не носят политиците за действията си !
Да арестуват Цветан Цветанов и имуществото да му бъде отнето и да заплати загубите причинени от него на страната ни в Страсбург !
Да бъде осъден на принудителен труд до краят на дните си !
Това е възможно в един филм за свят по-справедлив, в който паралелната държава не съществува !
Истината е, че много милиони плащаме ние заради Цветан Цветанов и неговите акции с позорни имена на скариди разни и морска храна !
Шегуваме се ние, но за тези хора не е шега, а тежка лична съдба! Николай Цонев,  Борислав Гуцанов, Стефан Пройнов , Алексей Петров и Братята Пламен и Йордан Стоянови, по-известни като Дамбовците, списъкът е дълъг и посланието е ясно „Аз мога да арестувам всекиго в страната и щом мога да арестувам тези Мъже, доказани авторитети – политици, спортисти и бизнесмени, какво може да се случи на Вас малките обикновени хора, на малкият бизнес и на всички, които имената им не са в пресата, на всички на които лицата им  са на публично разпознаваеми и социално ангажирани личности?“
Известни или не всички ние сме хора, които обичаме и скърбим, хора като вас, но след идването на ГЕРБ и когато Цветанов оглави Министерството на Вътрешните Работи и реши показно да мачка и унижава, да изпраща послания към мафията и службите в чужбина, че той е новият господар, той коли и беси по тези географски ширини! Някой от нас престанаха да бъдат нормални !
Както казва Цветан Цветанов: „ние ги извеждаме от обществото“!
Извън обществото – реалната представа за нормалност се преплита с личната трагедия, с болката и страданията и само силата на духът и едната чест и достойнство ти остават !
Само волята за справедливост те води в неравната битка когато цялата държавна машина, цялата система е срещу теб !
Слави Трифонов изпя песента „Няма такава държава“, но има и слава Богу, че все още има и смели съдии, които да се осмеляват да отсъждат безпристрастно и истината да възтържествува, защото свободата на словото, личната свобода и неприкосновеност не могат да бъдат дарени, но могат да бъдат отнети !
Малцина успяха да осъдят държавата, защото маха средствата да го направят, но огромен е броят на репресираните, които предпочетоха да получат една малка присъда и да склонят глава като именно към тях бе тази показност към малките и обикновени хора, към гласоподавателите!

Източник: BLIFE

No comments:

Post a Comment