Adsense-top

Румен Радев изгони глашатайката на Герб Беновска от президентството

Румен Радев изгони глашатайката на Герб Беновска от президентството Мятащата ябълки журналистка е без акредитация, заради неетично поведение
Собственичката на радио К2 и тв водеща в Канал 3 Илиана Беновска е останала без акредитация за отразяване на събития в президентството. Това обяви самата тя от ефира на предаването си.
Свързваната с Герб и Делян Пеевски Беновска обясни, че е получила мейл със следното обяснение: “Вашата акредитация за отразяване на събития на президентската институция е отнета заради поведение, несъвместимо с журналистическата етика.”
Така днес, по време на отчета за 2 г. от встъпването в длъжност на Румен Радев, Илиана Беновска не получи възможност да приложи запазената си марка – хвърляне на ябълка в ръцете на държавния глава.
По време на заключителната пресконференция на президента Росен Плевнелиев в първите дни на 2017 г. служителите на НСО изведоха журналистката от сградата на “Дондуков” 2, като преди това й попречиха да хвърли ябълка по напускащия поста си държавен глава.
Беновска стори същото и при първата пресконференция на избрания за президент Румен Радев.

Източник: Новината

No comments:

Post a Comment