Adsense-top

Официално сме "пушечно месо" на НАТО... Руските хипер-ракети взеха на прицел командния център на НАТО, дето Бойко съгради тук...

Руският хиперзвуков маневриращ блок (ракета) „Авангард“ достигна скорост 27 мах (33076.19kph).
При скорост над 5 мах летателните апарати стават невидими за радарите.
На прицел на системата „Авангард“ ще бъдат всички генщабове на НАТО в Европа.
Това постижение на руския ВПК тотално променя всички известни до този момент хипотетични сценарии за евентуален военен сблъсък между Русия и Североатлантическия съюз.

Боян Чуков, Фейсбук

П.П.Припомняме, че САЩ създадоха и в България "команден център" на НАТО, който сега ще се превърне в цел на новите оръжия.
Още тогава военни предупредиха, че правим национално предателство и САЩ просто ни ползват като мишено и пушечно месо за отвличане на руски ракети

4 comments:

 1. Да, нека изпратят новогодишни календари със снимка на "ракетата" за всички русофил!

  ReplyDelete
  Replies
  1. То това на Бойко трябва - той ни набута да сме мишени, та да убиват българи, вместо да убиват американци. "Пушечно месо". И за какво? За да плащаме милиарди на американците за оръжие. Плячкосват тази страна атлантиците :)

   Delete
 2. Добра новина, за всички русофилки и за мъже с обратни наклонности е изобретен вибратор умалено копие на руската хипер-звукова ракета.

  ReplyDelete
 3. Има известна неточност в този коментар! При 27 мах или около 30 000 км/час целта не е невидима но отметките и на Екраните за времето на сканиране на пространството от антените на Радара са през 20-30 километра и практически не може да се противодейства на обект летящ с такава скорост!!! (ПВО ракетите не могат да постигнат такава скорост и време за реакция)

  ReplyDelete