Да си спомним баба Ванга: Руса жена ще ни избави от тъмнината...

Атаката срещу Елена Йончева мобилизира народа зад нея и тя вече се превръща в новия герой, който ще ни освободи от тиранията.
Но случаят е подходящ и да си спомним едно от прочествата на баба Ванга.
А именно - България ще стигне дъното и ще е много зле, народът ще е нещастен. Но накрая жена, руса, ще ни изведе към просперитет.
До момента няколко "руси" се опитаха да сбъднат пророчеството, като най-кичозната от тях беше фолк звездата Луна.
Но тя е изкуствено руса, и може би затова не се получи.
Елена Йончева сякаш от самата съдба се издига. Тя не е имала за цел да води България, просто си правеше разследванията за корупция на ГЕРБ.
И сега като я нападнаха с цялата тежест на Властта, това де факто я превръща в героиня.
Герой те правят винаги враговете ти - Жана Д`Арк, цар Ивайло, Момчил Войвода, Крали Марко...
Така и днес - тиранията на Бойко Борисов очевидно се клати, и става все по-жестока.
Именно тя ражда новата "руса богиня", която ще спаси народа...

.Н.

3 comments:

  1. Въпрос към автора на статията: Какъв точно герой е Крали Марко? Питам за историческата личност на Марко Мърнявчевич, известен като Крали Марко? Не измисления герой от приказките!

    ReplyDelete
  2. Васал на турците, болярин-оцепник е бил Марко. Замисляли ли сте се защо само магарета кръщават "Марко"? Когато са му настъпили васалските интереси, тогава се е опълчил на турците и до там. Добре, че малко преди смъртта си се е сетил да се бие срещу турците и така станало чудото-превръща се в легенда.

    ReplyDelete
  3. Всичко е борба за кокала ! Едни и същи са всичките .Виждам какви ги свършиха от 89г та до ден днешен .Продадоха държавата срещу комисионни и нито един от тези предатели и престъпници не влезе в затвора !? Пазят си задниците един друг и не спират да лаят и мамят . Не знам кой още може да им се върже на глупостите ? Май все още само циганите ?

    ReplyDelete