Adsense-top

Гeтoтo от Войводиново гласува на Каракачанов и ВМРО

Заместник-председателят на парламента и лидер на "Воля" Веселин Марешки остро разкритикува позициите на вицепремиера Красимир Каракачанов за случая с пребития военен в село Войводиново, Формацията ще поиска категорично оставката на Каракачанов
Според Марешки в качеството си на вицепремиер по сигурността Каракачанов трябвало отдавна да е наредил премахването на незаконните постройки в гетото във Войводиново.
Но по думите му това са избиратели на ВМРО, а Каракачанов сам ги е заселвал там, за да гласуват за партията му. Той поиска да се провери секция по секция за кого са гласували в махалата.
Лидерът на "Воля" определи изказванията на Каракачанов като нагли и безидейни. За българската армия щяло да е най-добре Каракачанов да си отиде възможно най-бързо, смята Марешки.
Той припомни позицията си, че покупката на нови изтребители е ненужна.
"Естествено, докато нямаме здравеопазване, образование, демографска политика, сигурност, не ни трябват тези излишни неща", каза заместник-председателят на парламента и добави, че нямало от кого да се пазим с такива летални машини. Не ни било нужно и Министерство на отбраната като цяло.

No comments:

Post a Comment