Adsense-top

Ромuтe събраха повече хора на протест от всички българи заедно... Разбрахте ли защо сме там, където сме...

Ако вицепремиерът Красимир Каракачанов не подаде оставка, всички роми в комуналните фирми ще спрат да работят и големите градове ще затънат в боклук.
Тази закана отправиха участниците в митинга пред Министерски съвет, който продължава вече близо час, като участниците в него постоянно се множат.
Те носят плакати с надписи "Каракачанов, ходи си", "България казва не на фашизма" и "Каракачанов, не разделяй обществото". 
На въпрос на TrafficNews.bg ромите обясниха, че са си от София, но чакат голяма подкрепа от ромските общности в провинцията.
"Не сме взели нито лев, за да дойдем, този човек много ни обиди и трябва да се маха от властта.
Бойко трябва да го уволни, ако иска да има мир в страната", обясни един от участниците.
На пръв поглед, протестът е по-голям от всичко правено от българи, които събираме по 20-30 човека, за да сваляме Бойко Борисов...

1 comment:

  1. Браво на мингяните,показаха как трябва да се действа. Те изпълняват заветите на старите българи, "Съединението прави силата".Подлите политици ги направиха злобни и безотговорни към всичко и към децата си дори. Без задължително образование,без крути мерки до 15-20 години ще ни се е....е майката.Българи ли сме? И си мисля че трябва да сме с тях сега,за да се свалят тия търтей,народът с тях трябва да спре да работи в всички свери,всички.Успеха ви го гарантирам до десет петнадесет дена,това е единственият начин президента да вземе властта!!!!

    ReplyDelete