Британски командос от 1999: Уесли Кларк ни нареди да нападнем руснаците в Косово... Ние спасихме света от Трета световна... Сега Бойко се среща с престъпника!

Бившият главнокомандващ на силите на НАТО в Европа генерал Уесли Кларк е в България.
Това е същият генерал, който се опита да запали Трета световна война, като нареди на силите на НАТО в Косово да атакуват руските войски, които първи влязоха и завзеха летището.
Тогава войната се размина, само защото британският генерал, който водеше натовците, отказа да я изпълни и така спаси света.
После и двамата ги уволниха - единия, защото е издал незаконна заповед, а другия - за неизпълнение на заповед на висшестоящ.
Наскоро този случай бе потвърден и от бившия британски войник, сега известен музикант - Джеймз Блънт. Той твърди, че са им наредили да "убият руснаците" и лично е чул заповедта от У.Кларк.
Но отказал да я изпълни - и той, и неговият генерал М.Джексън.
Сега този престъпник, който застраши живота на милиарди хора, е в България. И Бойко му се кланя, и се среща с него.
Кларк е тук като съветник на швейцарска организация, който има интерес към постиженията на страната ни в борбата с контрабандата и сътрудничеството в тази посока.
Тук съм, за да помогна на България в борбата с организираната престъпност, заяви той.
Бившия главнокомандващ на силите на НАТО в Европа генерал Уесли Кларк направи кратко изявление пред медиите в Министерски съвет.
Аз съм в България като съветник на швейцарска организация, която е заинтересована от успехите на страната в борбата с организираната престъпност и контрабандата. "Тук сме за да видим как можем да помогнем още в тази посока", каза генерал Кларк след среща с премиера Борисов.
По време на срещата пред генерал Кларк бе представена работата на Междуведомствения координационен център за противодействие на контрабандата, съобщиха по-рано от МС.
,,С мои колеги сме дошли тук, за да видим как още можем да помогнем на България в тази дейност. Срещнахме се с министър-председателя и няколко негови министри и ще продължим срещите си на техническо ниво, за да видим как още можем да помогнем'', допълни ген. Кларк.
„Един от приоритетите в дейността на правителството е борбата с контрабандата. Резултатите към момента доведоха до увеличаване на приходите в държавния бюджет и до прекъсването на нелегални търговски практики, които ощетяват хазната и гражданите“, посочи премиерът Борисов пред американския генерал.
Българският министър-председател подчерта, че властите ни ще продължат да надграждат постигнатото и да подобряват сътрудничеството си на глобално ниво.
„Запознах се с отличните резултати на България в борбата с контрабандата и успешната дейност на вашия координационен център, затова инициирахме това посещение. Предлагаме своята подкрепа за постигането на още по-големи успехи“, посочи по време на разговорите ген. Кларк. Той заяви, че отдавна не е бил в България, но следи развитието й и винаги търси начин да помогне на страната ни.

2 comments:

  1. Нямаме нужда от никаква външна помощ! Марш отБългари!

    ReplyDelete