Цвят на нацията ли? Елит? Които докараха България до 2 национални катастрофи, загуби на територии, и население

Цвят на нацията ли? Елит? Които докараха България до 2 национални катастрофи, загуби на територии, и население?!
„Цвят на нацията“, които взеха властта с кървав преврат на 09.06.1923?
„Елит“, които избиха селското въстание през септември 1923?!
„Цвят на нацията“, които даваха по 50,000 лв за ОТРЯЗАНА партизанска глава? Също като ИДИЛ днес?!
„Елит“, който нарежда и изпълнява разстрела на деца – 6-те ястребинчета, от РЕДОВНА ВОЙСКА?!
Огън за такъв „елит“, не Народен съд!
Да питам днешните наследници и почитатели на този „елит“ – вие откъде се пръкнахте, щом родителите и дедите ви (уж) са избити до крак от гадните комунисти? Чрез пъпкуване, или чрез панспермия се материализирахте като форма на живот?
Като стана дума за „гадните комунисти“, да питам: кой направи преврата на 09.09.1944? Комунистите ли? Не бяха ли Звено? Кимон Георгиев, Дамян Велчев?
Не им ли беше за трети път на същите тези двамата да правят преврати? Предишните 2 преврата и тях ли ги пишете „комунистически“, жалки двойкаджии по история на България от 20 век?!
Като били „гадните комунисти“, защо съдът не е Комунистически, а е Народен? Защо управляваше ОФ, а не БКП? И тия подробности ли не знаете, жалки двойкаджии по история на България?
Най-смешното е, че днес имаме едно демонократично-либерално малцинство, за което слънцето изгрява само от Вашингтон, и пеят сутрин „Харе Фридмън, харе-харе!“, и пускат лицемерни, невежи, зомбирани, и грантомотивирани крокодилски сълзи и сополи за лошия „Народен съд“, от една страна.
А от друга имаме мнозинството от населението в България, които буквално мечтаят за нов, още по-мащабен Народен съд. И нищо чудно да го дочакат.

Пламен Пасков, Фейсбук

1 comment:

  1. С нетърпение го чакам тоя "народен съд " да умрат всички тия изверги и крадци

    ReplyDelete