Adsense-top

СМЯХ! КОМУНИСТ ПИШЕ ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИЗМА!

Не бих искал да се занимавам с антикомунистическите прояви на „десните“ гербаджии, по повод отбелязване паметта на избитите и осъдените от т. н. Народен съд министри, депутати, военни, общественици и др. преди 74 г.
Не ми се занимава с тая тема и по причина на това, че декларацията на ГЕРБ за тая годишнина е написана и прочетена от индивида Спас Гърневски, комсомолско-комунистиески стихоплетец и партиен кариерист-болшевик.
Гърневски е събирателен образ и концентрат на цинизма и политическото лицемерие на членовете и симпатизантите на ГЕРБ, чието ръководство, както не веднъж съм отбелязвал, е съставено от 75% активни бивши членове на БКП, представители на слугинажа на БКП-номенклатурата.
И тия нечистоплътни ренегати сега ровят и замерят идеологическите си родители с тъпанарски тези и твръдения, че те са алтернативата на БСП, след като лъснахме пред целия свят с корупцията си, престъпността и бездържавието си.
Гърневски и подобията му са същите мекерата, каквито бяха алармаджиите, подмазвачите и изтривалките на БКП, особено в първите години след 9-ти септември 1944 г. Гърневски не може да не знае и да не разбира всичко това, което прави поведението и говоренето му още по-противно, отвратително и гнусно.
Вгледайте се внимателно в снимката. Тя е от 1988 год. От манифестация по случай „светлия” празник Девети септември в Пловдив.
Това е „ударния” блок на пловдивската печатница и до комунистическия директор Тянчев е човек с широка усмивка и знаменце на партията в ръка, с грижливо причесана лимба, чарлстон и черно яке. Това е безподобния Спас Гърневски, който в устрема си аха и ще превземе „светлите бъднини” за правото дело на комунизма.

Източник: ВарнаХот

No comments:

Post a Comment