МАЛОУМНИ СПЕЦ-СЛУЖБИ ИЛИ СЛУЖБИ ПРОСТИТУТКИ НА САЩ?

Още първия ден от поредната пушилка, тоя път с „изпрани пари“ от Венецуела, АФЕРА написа, че ако питате нас – от тая работа нищо няма да излезе.
Както обикновено по нашите ширини, в които скандалите предимно гърмят за политически предизборни цели, и за да обслужат определени кръгове, които или правят някого мишена, за да го щавят, същевременно пропагандно демонстрирайки какви служби и прокуратурата имаме.
Ако питате пак нас – такива са, че мамата си трака.
След поредния спектакъл, с конферансие главният прокурор Сотир Цацаров, възникват важни въпроси.
Първо се вгледайте в снимката!
Шефът на ДАНС, този умопомрачителен Димитър Георгиев, се надвесил над главния прокурор и нещо му дудне. Сиреч, обяснява му нещо този корифей на дансаджийската мисъл по „прането на пари“, което е тъй любимо на прокуратурата и тъй тя никога не може да докаже.
Цацаров се прави, че мисли.
А всъщност и Цацаров, и Димитър Георгиев са прекрасно наясно, че играят в сценката на USA пиеската „Венецуела, моя поредна американска придобивка“.
Стоте милиона, както и да ги погледнеш, не са кой знае колко голяма пара, на фона на онова, което се вихри зад кулисите и което никога не обект на внимание от страна на тия същите служби и на тоя същия Цацаров.
Към ДАНС е и „Финансовото разузнаване“, което априори би трябвало да следи всяка „изпрана“ стотинка, долар или евро. Ако има нещо нередно, същите тия корифеи на ДАНС, вместо да се занимават само с идиотски „справки“ за да унищожат някой, който пречи на Групировката, която управлява България, би трябвало да докладват по съответния ред докъдето трябва, а не да чакат американците да им съобщят нещо си, за да хукнат да дават пресконференции, начело с … американския посланик.
На всичкото отгоре въпросният Цветан Цанев е голям международен играч. И то от много години! А Инвестбанк си е под негов контрол, като се има предвид и колко много пари докара там от Арабския свят и спаси същата банка преди години. Да не говорим за преплетката там с друг Цветан, тоя път обаче Цветанов.
Самият шеф на ДАНС, този потресаващ Димитър Георгиев, измънка, че Цветан Цанев се подвизавал в много държави и в момента не бил в България. Бравос! Да ви и у …службите. Открихте Америка!
В същото време Америка строява спец.службите на България, нахлува в кабинета на министър – председателя, изтъпанчва главния прокурор Сотир Цацаров като конферансие и тържествуващо си играе играта „Венецуела“.
Ние, надупени, каканижем, щото сме слуги, априори, и щото а сме казали това, което мислим, а са ни свалили от власт, в най-добрия случай. В най-лошия – може и да схрускаме руколата.
От цялата тая американска пуканка нищо няма да излезе. Отсега да ви го речем.
И в задачката се пита – малоумни ли спец.служби имаме, или служби проститутки на USA.
Не е толкова сложно да си отговорите.

Afera.bg

2 comments:

  1. Задавате въпрос, а отговорът е - и двете. Може да добавите и още един отговор - хора, лишени от доблест и ерудиция.

    ReplyDelete
  2. И ДВЕТЕ!
    ЩОТО, АКО НЕ СА МАЛОУМНИ, БИХА ЛИ ДОПУСНАЛИ ДА СТАНАТ ПРОСТИ...УТКИ НА САЩ!

    ReplyDelete