Шведска депутатка: Сekс между брат и сестра, майка и син или баща и дъщеря, може да бъде "възпитателен"...

Трета година се боря за равноправно положение на хората с различна сексуална ориентация и предпочитания.
Понякога дори е възпитателна сексуалната връзка между брат и сестра, майка и син или баща и дъщеря.”
Така шведският политик Елизабет Грьон обясни неотдавна борбата за нейната кауза.
Кръвосмешението - ще стане ли новата джендър-норма?
Григор Симов:
Получих този текст.
Ако е вярно, Европа вместо Обединена, ще бъде ОБЕЗОБРАЗЕНА …
„Трета година се боря за равноправно положение на хората с различна сексуална ориентация и предпочитания. Понякога дори е възпитателна сексуалната връзка между брат и сестра, майка и син или баща и дъщеря.” Така шведският политик Елизабет Грьон обясни неотдавна борбата за нейната кауза. Тя самата е лесбийка. Евродепутатите се заеха да осигурят толерантност и законова свобода и на любителите на кръвосмешението в рамките на Европа и съюза.
Борбата за въвеждане на новите европейски „ценности“ бележи успех след успех. След въвеждането на еднополовия брак и разрешаването на еднополови двойки да осиновяват деца, въвеждането на т.нар. „трети пол“, с който интерсексуални и травестите могат да се самоопределят идва ред да се осигури „толерантност“ и за инцестите.
Инцестни се наричат интимните отношения между членовете на едно и също семейство, например, между родители и деца, между братя и сестри и пр. Среща се и определение за инцест, като „кръвнородствено кръвосмешение” (инцест от първи род). Терминът произхожда от латинската дума incestum и означава „нечист”. Под инцест в тесен смисъл на думата се разбира като сексуален акт, а в по-широк – грубо отклонение в сексуалното поведение на членове от едно и също семейство.
В Дания, Швеция и Унгария кампанията е най-яростна. Във вестници и телевизии се забелязва началото на кампания инцестът или кръвосмешението да бъде представен като „европейска джендър-норма“. Въвежда се понятието „инцестофобия“, а всички „инцестофоби“, тоест хората, които отхвърлят и не приемат секса между деца и родители, да бъдат наказвани по съдебен път.
Документ 1, 2010 година, ШВЕЦИЯ
Депутатката в Риксдага (Шведския парламент) от социал-демократическата партия Моника Грьон смята, че кръвосмешението трябва да бъде легализирано. Според нея майка и син, баща и дъщеря, братя и сестри, дядовци, баби и внуци трябва да имат законното право да правят секс помежду си и това им право да бъде недвусмислено закрепено по юридически път:
www.expressen.se/nyheter/s-politiker-gor-incest-lagligt/
Документ 2, 2012 година, ДАНИЯ
Датският политик Перниле Шкипер настоява в Дания кръвосмешението да бъде признато за „джендърна норма“; според нея сексуалните връзки между бащи и дъщери, майки и синове, братя и сестри трябва да бъдат узаконени:
www.friatider.se/danska-socialister-vill-legalisera-syskonsex
Документ 3, 2013 година, ШВЕЙЦАРИЯ
Парламентът обсъжда легализиранато на кръвосмешението в Швейцария
Видеодебати:
http://24heuresactu.com/2013/01/31/mariage-pour-tous-les-suisses-vont-legaliser-linceste-video/
Документ 4, Metrobloggen.se
Борбата срещу „инцестофобите“ е важна насока в програмата на европейските неолиберали.
Из програмна статия на неолибералите в Скандинавия:
„Легализацията на инцеста е завоевание на победилата в Скандинавия либерална революция“.
metrobloggen.se/mattiassvensson/gamla-artiklar-nyliberal-revolution/
***
Автор: Григор Симов

18 comments:

  1. ЕЙЙЙЙ, НЕНОРМАЛНАТАААА, НЕ побърквайте психиката на младото поколение,беее!!! ВИЕ СТЕ ЗА ЛУДНИЦАТА!!!

    ReplyDelete
  2. Господи, пази боже. Тези хора са произлезли от кръвосмешение. Променят ценностите си. Ще си татуира свастиката.

    ReplyDelete
  3. Толкова съм потресена, че сбърках. Не тя, аз ще си татуирам свастика

    ReplyDelete
  4. На този етап. Единственото сериозно дупускане, което мога да напрявя (по повод на григор_симовото експозе; https://www.tickle-news.com/2019/02/ek.html?m=1&fbclid=IwAR0vh6prI_Y5kFPKWe-l67cYlQ370iy9g55KCxPU5f0l3fIZNRgcvUEYPD4) е:

    "Това е целепоставено (верятно и предплатено) тиражарана лъжа,заблуда, измама (казано на модерен бг. англо_саксонски - фейк)за тестване на публичната търпимост (имунитет) към виролентността на подобен ... секс-бизнес"???...

    Тоест. Някой болен се прави на инетересен за сметка на четящата Нет-публика.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Ще дойде денят когато всеки ще отговаря за постъпките и държанието си. ДО ТОГАВА, ВСЕКИ ДА КАЗВА И ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА

    ReplyDelete
    Replies
    1. Людете погивАт поради нямане знанието за Живия, Истинния, Всемогъщия Бог, Създателят и Господарят на вселената, и кото ходят по упоритостта на сърцето си.

      Delete
  7. Луди за връзване!!!

    ReplyDelete
  8. Тази жена е за психиатър.....

    ReplyDelete
  9. С кеф да ги избиеш до крак...

    ReplyDelete
  10. Тези хора са луди. Бог да ги накаже. Дори при животните няма кръвосмешение....

    ReplyDelete
  11. Това не е истина , поредната измислица на "оригинални"сайтове по Фейсбук

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ти от къде знаеш, че е лъжа?

      Delete
  12. Изумена съм, че интелигентни хора разпространяват "новини" от съмнителни сайтове, които започват с "ако е вярно". Още повече ме изумява интерпретацията. Една шведска депутатка легален инцест не прави. Европа е на първо място плурализъм. Гласът на шведската депутатка е глас сред хор от различни гласове, които изразяват различни позиции. Така че е нелепо да се внушава, че идеите на една депутатка са "новите европейски ценности". Всъщност много по-лошо от нелепо. Преднамерено и манипулативно е. В Европа има много повече неонацисти и крайни националисти, отколкото апологети на инцеста, но никой не твърди, че неонацизмът, ксенофобията и шовинизмът са европейски ценности.

    ReplyDelete
  13. Ами да се ебе тя със синът си, какво говори глупости на хората!

    ReplyDelete
  14. Това е лудост! Как си го помислят даже ! Ненормалници!Гнусно е даже да си го помисли човек! Не би трябвало да се разпространяват подобни неща!

    ReplyDelete
  15. Очаквам скоро да се приеме и канибализма като лично право на развививащ се джендър индивид в един свободен свят... И това вече ще е категоричния финал на цивилизацията ни (ако въобще такава съществува).

    ReplyDelete
  16. Това нещо съществува просто искат да го узаконят, да не носят съдебна отговорност

    ReplyDelete