Adsense-top

Швеция: Бащите имат право да правят сekс с дъщерите си, с "възпитателна" цел...

Трета година се боря за равноправно положение на хората с различна сексуална ориентация и предпочитания.
Понякога дори е възпитателна сексуалната връзка между брат и сестра, майка и син или баща и дъщеря.”
Така шведският политик Елизабет Грьон обясни неотдавна борбата за нейната кауза.
Кръвосмешението - ще стане ли новата джендър-норма?
Григор Симов:
Получих този текст.
Ако е вярно, Европа вместо Обединена, ще бъде ОБЕЗОБРАЗЕНА …
„Трета година се боря за равноправно положение на хората с различна сексуална ориентация и предпочитания. Понякога дори е възпитателна сексуалната връзка между брат и сестра, майка и син или баща и дъщеря.” Така шведският политик Елизабет Грьон обясни неотдавна борбата за нейната кауза. Тя самата е лесбийка. Евродепутатите се заеха да осигурят толерантност и законова свобода и на любителите на кръвосмешението в рамките на Европа и съюза.
Борбата за въвеждане на новите европейски „ценности“ бележи успех след успех. След въвеждането на еднополовия брак и разрешаването на еднополови двойки да осиновяват деца, въвеждането на т.нар. „трети пол“, с който интерсексуални и травестите могат да се самоопределят идва ред да се осигури „толерантност“ и за инцестите.
Инцестни се наричат интимните отношения между членовете на едно и също семейство, например, между родители и деца, между братя и сестри и пр. Среща се и определение за инцест, като „кръвнородствено кръвосмешение” (инцест от първи род). Терминът произхожда от латинската дума incestum и означава „нечист”. Под инцест в тесен смисъл на думата се разбира като сексуален акт, а в по-широк – грубо отклонение в сексуалното поведение на членове от едно и също семейство.
В Дания, Швеция и Унгария кампанията е най-яростна. Във вестници и телевизии се забелязва началото на кампания инцестът или кръвосмешението да бъде представен като „европейска джендър-норма“. Въвежда се понятието „инцестофобия“, а всички „инцестофоби“, тоест хората, които отхвърлят и не приемат секса между деца и родители, да бъдат наказвани по съдебен път.
Документ 1, 2010 година, ШВЕЦИЯ
Депутатката в Риксдага (Шведския парламент) от социал-демократическата партия Моника Грьон смята, че кръвосмешението трябва да бъде легализирано. Според нея майка и син, баща и дъщеря, братя и сестри, дядовци, баби и внуци трябва да имат законното право да правят секс помежду си и това им право да бъде недвусмислено закрепено по юридически път:
www.expressen.se/nyheter/s-politiker-gor-incest-lagligt/
Документ 2, 2012 година, ДАНИЯ
Датският политик Перниле Шкипер настоява в Дания кръвосмешението да бъде признато за „джендърна норма“; според нея сексуалните връзки между бащи и дъщери, майки и синове, братя и сестри трябва да бъдат узаконени:
www.friatider.se/danska-socialister-vill-legalisera-syskonsex
Документ 3, 2013 година, ШВЕЙЦАРИЯ
Парламентът обсъжда легализиранато на кръвосмешението в Швейцария
Видеодебати:
http://24heuresactu.com/2013/01/31/mariage-pour-tous-les-suisses-vont-legaliser-linceste-video/
Документ 4, Metrobloggen.se
Борбата срещу „инцестофобите“ е важна насока в програмата на европейските неолиберали.
Из програмна статия на неолибералите в Скандинавия:
„Легализацията на инцеста е завоевание на победилата в Скандинавия либерална революция“.
metrobloggen.se/mattiassvensson/gamla-artiklar-nyliberal-revolution/
***
Автор: Григор Симов

50 comments:

 1. Изроди! Това не са хора! Как е възможно да си го помислят дори?!! На къде върви този свят?!! Към пълен крах!!!

  ReplyDelete
 2. Аз предлагам да се узакони КАНИБАЛИЗМЪТ! Като първи на масата ще поднесем Моника Грьон и Перниле Шкипер. Варени, печени или задушени, няма значение....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Присъединявам се!

   Delete
  2. Явно тия джендъри не са хубаво ебани та си търсят чегарене педофилска държава

   Delete
  3. Ама кой ще ги яде?Те са толкова инцестни,т.е нечисти,че освен да бъдат изпепелени,за друго не стават.

   Delete
  4. Спокойно, ще му дойде времето и на канибализма, за съжаление.

   Delete
  5. И аз съм за Кан

   Delete
 3. Звучи направо ужасяващо! Гнусно! Наистина на къде върви света?

  ReplyDelete
 4. Боже Боже не ми се вярва да е истина тази новина😠Направо гнусна и не нормална работа измислени от не нормални хора😠😠

  ReplyDelete
  Replies
  1. Разбира се, че не е вярна /Блог за несериозни измислици и забавления.../, но все пак е притеснително, че на някой му е хрумнала подобна идея.

   Delete
  2. За съжаление е вярно, отдавна ги говорят тези глупости. Вижте по-горе има линкове. Още от 2010г. има статии в техни вестници, разбира се поне, че става дума за инцест. Те на запад вече съвсем се побъркаха.

   Delete
  3. А на нормалните хора с интимен полов живот с човек от същия пол, им е писнало от тесногръди и неграмотни "българи". Дажее доста комично колко обичате да се наричате по този начин.

   Delete
 5. Който вярва на подобни фалшиви новини е откровен идиот.

  ReplyDelete
 6. Ами не е измислица а сериозна работа за съжаление изчетох материалите .....Много жалко нямам думи....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Изобщо не е вярно - манипулация и непроверени материали.

   Delete
 7. Инцеста, може да отключи болести, които са причинени от кръвосмешение. Потомството няма да е дълголетно. Може би точно това е целта на подобни лобисти!

  ReplyDelete
 8. Това си го е имало откакто е сътворен светът ,нали в началото са били само АДАМ И ЕВА? Гледайте гладиатор ,Комуд иска чистокръвен наследник от сестра си , Хитлер е говорил само за чистокръвна арийска нация ,и сега има държави с подобни запазени традиции ,така ,че нищо не ме учудва и в България има подобни случаи дори и ако не са расли заедно се женят,знам че много ще ме упрекнат но за жалост фактите са такива,дори и при животните,съжелявам

  ReplyDelete
 9. страницата започва с:
  Тралала...
  Блог за несериозни измислици и забавления..

  не се палете толкова, въпреки че не се съмнявам, че скоро и това ще дойде

  ReplyDelete
 10. Това сигурно е някаква гнусна шега
  Не е възможно да е истина

  ReplyDelete
 11. Обърнете внимание на годината на трите цитирани документа в края на статията.

  ReplyDelete
 12. Идват европейски избори и някои хора желаят да сринат авторитета му с фалшиви новини,сигурен съм ,че няма да им се получи.Дават си парите на вятъра.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Не е измислица, а реалност. Кръвосмешения е имало в кралските семейства от Римско време. Всеки знае за Калигула и сестра му, и т.н. Публична тайна е, че в САЩ много от по-възрастните роднини от мъжки пол посягат на по-младите момичета от семейството. Опра Уинфри и няколко холивудски актриси публично признаха за подобни издевателства в рода им. Мерилин Монро е била често изнасилвана от свой чичо. В Англия, ситуацията едва ли е по-различна, съдейки от романите, в които често се споменават подобни ситуации, в които племенници бягат от похотливи чичовци. В САЩ имат пребогат опит с подобни случай с бащи и дъщери, така че там всичките им служби са организирани в тази насока да спират подобен род действия, но не и да ги поощряват, както се описва тук. А какво да очакваме от съвременна Европа, когато всичките днешни лидери са бездетни: Макрон, Тереза Мей, досегашния канцлер Ангела Меркел, и т.н.?

   Delete
 13. Идват европейски избори и някои хора желаят да сринат авторитета му с фалшиви новини,сигурен съм ,че няма да им се получи.Дават си парите на вятъра.
  Тази глупост се върти още от 2010г.

  ReplyDelete
 14. Ще търсите Тодор Живков, ама Григорчо искаше "демокрация", ето я на!

  ReplyDelete
 15. Mrasna izvaretena nasiq jivotni takiva

  ReplyDelete
 16. Не ме нападайте, това отдавна съществува при тях, сега просто искат да е законно. Не съм съгласен!!!

  ReplyDelete
 17. Спрете тази планета искам да сляза

  ReplyDelete
 18. Всички прочетете най-отгоре Тралала блябла сайт за...???

  ReplyDelete
  Replies
  1. Стоенчо,ако малко чаткаш немски или ингилизки ще видиш на сайтовете на Ригсдага темите разисквани,а да опонираш на ей така не става...бла,бла, е твоето от незнание

   Delete
 19. Аз предлагам че май е време за трета война ! Май ще трябва да се обеним всички народи и да изметем всички тези изруди който прилагат тези закони !!!

  ReplyDelete
 20. Добре де, всички ли коментирали са толкова малоумни да приемат това за истина? Па ако не разбирате, че това е фейк, погледнете, че заглавието на блога е “Блог за несериозни измислици и забавления”. Пфуууу, да идват тук ИДИЛ и да затрият това племе дебилно най-добре.

  ReplyDelete
  Replies
  1. По леко с обидите!Човекът е оставил линкове, виж ги преди да коментираш, не си е измислял!Това, че не ни се иска да вярваме за случващото си е за наша сметка!

   Delete
 21. Аз предлагам да се легализира смъртното наказание чрез рязане на глави с изхабен сатър и тази да се сложи първа на дръвника - с възпитателна цел разбира се! Боже мили, как изобщо им го побра умът!

  ReplyDelete
 22. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 23. Mainata im tolkova sa bolni i umstveno defektirali che s dve dumi niamam treta no rabotite ne otivat na dobre priateli pomislete....

  ReplyDelete
 24. Gospod shte vi izpepeli iskate da pogubite chovechestvoto!

  ReplyDelete
 25. Гледайте позитивно на нещата :)

  ReplyDelete
 26. Никой ли не вижда, че това е сайт за измислици? Как може да нямате грам критично мислене?

  ReplyDelete
 27. Тази „новина” излиза през няколко години. Незнам дали е истина, но даже и наистина да се водят такива дебати, според мен трябва да се запитате защо тези „еврофили” се опитват да отвратят хората, като повдигат тази абсурдна тема през няколко години.

  ReplyDelete
 28. Аз бих ударил едно коляно на щерка си ако е като Гери Никол некво курве

  ReplyDelete
 29. Всички споменати източници и статии са от преди 6 до 9 години стари. Специално в Швеция, след поискването на налагането на закона за свобода на кръвосмешението (което се случва през 2010) се прави гласуване, на което повече от 80% гласуват против. Така че е много пропоръчително да проверим внимателно всяка информация, преди да я вземем за чиста монета!

  ReplyDelete
  Replies
  1. А колко са гласували за и 1% да са тези са за газова камера

   Delete
 30. Майни, не е лъжа, че има инцест в скандинавските страни! Има инфо отпреди 10 години, че в Норвегия родителите си ебат децата! Пълна трагедия, пълни психопати... тия държави трябва да бъдат изпепелени!

  ReplyDelete
 31. Такива сайтове трябва да ги закрият.Ненормалници.😤

  ReplyDelete
 32. Хитлер ... Само той е имал желание и потенциал , а го наричат антихрист !

  ReplyDelete
 33. На север се шибат на поразия, кой с когото свари, особено като падне големия сняг. Затова там най-много се раждат уроди.

  ReplyDelete