Станишев и Тимерманс тръгват на избори с директива срещу пoлoвoто насилuе и отворени граници за мuгрaнтuте... Корни да му мисли... :)

Кандидатът за Партията на европейските социалисти (ПЕС) за председател на Европейската комисия (ЕК) Франс Тимерманс обяви, че ако оглави комисията, ще предложи проект за забрана на насилието, основано на пола.
Т.е. Истанбулската конвенция ще бъде наложена като закон на ЕС, без да се питат страните-членки.
"Ще трябва да сме сигурни, че с европейско законодателство ще изтръгнем насилието в нашите общества.
Ако съм председател на Европейската комисия, в края на моя мандат няма да има разлика в заплащането между мъжете и жените", каза Тимерманс на предизборния конгрес на социалсите в Мадрид днес.
Европейските социалисти многократно са призовавали страните-членки да предприемат мерки за ограничаване на насилието над жени и деца.
На предишния конгрес в Лисабон през декември м.г. те поискаха всички държави в Европейския съюз (ЕС) да ратифицират и прилагат т.нар. Истанбулска конвенция. В предизборния манифест на ПЕС, който бе утвърден днес, тя обаче не се споменава.
Пръв поддръжник на Тимерманс е лидерът на ПЕС Сергей Станишев.
Той напира да е кандидат на БСП, но не иска да се откаже от гей-джендърските инициативи на извращаваща се Европа.
Не е ясно как това ще стане, при ясна консервативна позиция на партията.
Ако стане, ГЕРБ ще триумфират с поредна огромна победа.
Тимерманс има и либерална позиция към миграцията. Уж трябвало да се ограничи, но с "работа с Африка". Т.е., точно както и до сега, нищо да не се прави, и тълпите да нахлуват...

1 comment:

  1. Тия двамата да вземат че да се наебат взаимно.

    ReplyDelete