Времето, в което вземаха децата ни за еничари се връща... Официално ще ги конфискуват и дават на reйове, джeндърu и "по-добра среда"...

"Сатанинският план за легално крадене на деца.
Няма да може да се карате на детето, което възпитавате, няма да може да му четете съобщенията от телефона и таблета, който сте му купили, дори и с педофили, наркопласьори и сводници.
Детето ви ще може да си избира други законни представители, други родители, например някой може да си го хареса и да му пише, прави подаръци, може ако иска и да го извежда на места, за които вие нямате пари.
Няма да е във вашата власт да го спрете, защото неговите интереси ще са по-висши. 
Нищо, че то не може да преценява кое е най-доброто да него. 
Така няма да може да го възпитавате, защото то ще счита това за вредно и грешно. 
Детето ще има право да контактува с вас ако пожелае, но ако му плеснете един шамар, то има правото да ви съди и да напусне дома ви.
Аз не искам да живея в такава държава и не искам да създавам деца в нея. Не искам да живея в държава, в която няма да съм родител, а производител на деца. Където ще ме превърнат в заложник и роб на бащинските ми чувства.
И вместо да ме занимавате с Банов и Венецуела, уважаеми политици, интелектуалци, духовници и общественост, излезте от зимния сън, заедно трябва да спрем похода на Сатаната по българските земи, който раздава щедро пачки от грантове за нова Стратегия за детето.
Времето, в което вземаха децата ни за еничари се връща."

Петър Николов, Фейсбук

No comments:

Post a Comment