Adsense-top

И кумицата на Цецо, нагласена за зам.-министър от него, с апартамент в тузарския блок на „Латинка“

Кумицата на Цветан Цветанов и зам.-министър на спорта Ваня Колева също си е купила апартамент в тузарския блок на улица „Латинка“ в София, построен от фирма ”Артекс”. Това показва проверка на Фрог в имотния регистър.
Така двамата се оказват комшии. Ваня Колева и съпругът и Николай са горди собственици на апартамент от 231, 600 км. м., намиращ се на втория етаж в т. нар. „блок на буквите“, става ясно от регистъра. 
Те притежават и гараж от 24, 5 кв. м.  Не е тайна, че Ваня Колева е една от близките на Цветанов от ГЕРБ.
Между  2014 г. – януари 2017 г. тя беше парламентарен секретар на спортното ведомство.
След това стана и зам.-министър. Цветан Цветанов и съпругата му Десислава, служителка в ДАНС,  кумуваха на църковното бракосъчетание на Ваня и Николай. Той  е бивш национален състезател по колоездене и осми на световното първенство в Лестър от 1982 г. 
Ваня Колева е завършила е Треньорския факултет – лека атлетика, в Националната спортна академия „Васил Левски“. На парламентарните избори  беше на 12 място в листата на ГЕРБ от Добрич.
Преди ден стана ясно, че апартаменти от „Артекс“, освен Цветан Цветанов, са си взели още правосъдният министър Цецка Цачева и бившият министър на културата Вежди Рашидов. Най-коментираната тема в обществото е нереално ниските цени, на които те са придобили имотите си

https://frognews.bg/novini/samo-vav-frog-kumitsata-tsvetanov-apartament-tuzarskiia-blok-latinka.html

No comments:

Post a Comment