Министър Ангелкова ще изнесе лекция на студенти в Москва... Ще привлича туристи...

Министърката на туризма Николина Ангелкова е на двудневно работно посещение в Руската федерация, съобщи пресцентърът на министерството на туризма.
В Москва Ангелкова ще открие българския щанд на международната туристическа борса "Интурмаркет 2019".
Форумът е сред най-големите изложения за професионалисти - през миналата година в него се включиха повече от 1400 участници от над 130 държави, руските региони и национални туристически представителства.
В програмата на посещението е заложена среща с изпълнителната директорка на Асоциацията на туроператорите в Русия (АТОР) Майя Ломидзе. Очаква се Ангелкова да разговаря със Зарина Догузова, ръководителка на Федералната агенция по туризъм и с генералната директорка на Асоциацията на регионите на Русия Светлана Ануфриенко.
Предвиден е разговор със заместник-председателя на правителството на Алтайския край и министър на икономическото развитие Павел Владимирович Дитятев и Евгений Виталиевич Дешевих, началник на Управлението за развитие на туризма и курортното дело.
Планирана е среща и със Сергей Кривоносов, депутат от Държавната Дума, заместник-председател на Комитета по физическа култура, спорт, туризъм и въпросите на младежта, председател на подкомитета по туризъм.
Ангелкова ще разговаря с ръководството на Московския държавен институт за международни отношения (МГИМО) и ще изнесе лекция пред студентите и преподавателите на университета.

1 comment:

  1. Нашата компания за собствена сметка е създала информационен ресурс, посветен на санаториумите в България https://www.sanatorium-bg.info/. и няма някоя подкрепа от някого за популяризирането на този ресурс.

    ReplyDelete