Цветанов: Президентът Радев е флагман на компроматната война срещу мен

„Пределно ясно е, че всичко това ще се използва по време на кампанията.
Учуден съм, че във флагман на компроматната война срещу мен се превърна именно президентът Радев“, заяви Цветан Цветанов пред журналисти във Велико Търново.
По думите му целенасочено два месеца преди изборите се прави компроматна атака срещу него, съобщава бТВ.
„Няма нищо, от което да се срамувам. Напълно съм убеден, че няма нищо незаконно около моите имоти. Плащанията са направени по банков път, всичко е прозрачно. Сделката е публична, минала е и през агенцията по вписванията. Ако имам нещо да крия, щеше ли всичко да бъде толкова прозрачно. След като проверките срещу мен покажат, че не съм извършил нищо незаконно, ще получа ли извинение?”.
Този въпрос отправи към журналисти във Велико Търново председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.
Той допълни, че докато не е приключила проверката, не е редно да получава присъди.
Цветанов подчерта, че не е придобил нищо на по-ниска цена.
Той коментира и предстоящите европейски избори и призива на председателя на ЕНП Жозеф Дол за обединение на десните гласове в България.
„Всички настоящи евродепутати са получили номинации от структурите в страната. Знаете, че поехме ангажимент да осигурим две места на СДС в листата. Другата седмица ще проведем още една работна среща с колегите и на 31 март официално обявяваме листата“, каза зам.-председателят на ГЕРБ.
„Появиха се спекулации, че Георги Марков ще оглави листата. Той обаче няма номинации и съответно кандидатурата му не се обсъжда“, обясни Цветанов.
****
Източник: glasove.com

No comments:

Post a Comment