„ОСТРОВЪТ НА БОЙКО“ И ТОЙ ЛИ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ИСТИНСКА НОВИНА, КАКТО СЕ ОКАЗА ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ НА ЦВЕТАНОВ? ИЗТОЧНИКЪТ Е СЪЩИЯ!

Почти цяла седмица цяла България се занимава с новината за апартаментите на Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Вежди Рашидов и заменката на Цветанов закупена по-късно от кумата му. Всъщност откъде обаче се появява новината за апартаментите на Цветан Цветанов, заменките и че лобира за някаква фирма, която строи в София.
Оказва се, че още на 27.10.2018 година същият източник който извади новината за поисканите пари от Бойко Борисов за магистрала от Меркел „София- Скопие“ и другата за „Островът на Бойко“ или по точно Хак Нюз са публикували новината за нови придобивки на Цветанов в София вижте статията  Цветанов „купил“ още три апартамента по схемата – Плати ги тъщата…
Малко след появата на новините и за магистралата и за островът самият Бойко Борисов се появяваше в ефир и ядосано отричаше, докато от Хак Нюз не казваха нищо повече по темите. Всъщност обаче, всички зад Хак Нюз ясно казваха, че са свързани със страницата във фейсбук „Национален Протест срещу Безобразията в България“ и качваха всички свои новини първо там.
Малко преди коледа обаче, Фейсбук изтриха страницата и нейният създател Атанас Калев излезе с изявление в личният си профил, че от Герб брутално са свалили страницата им, затова те ще свалят Герб от власт.
Всъщност за Атанас Калев създател на страницата „Национален Протест срещу Безобразията в България“ някои медии твърдят, че именно той е мотора и хората свързани с него, за двете оставки на Бойко Борисов един път чрез избухването на протестите срешу високите цени на електроенергията през 2013 година и вторият път подтиквайки цяла България през всички възможни канали да излязат и гласуват за Румен Радев за президент, буквално защото Бойко Борисов в прав текст е заявил, че загубят ли президентските избори, той ще си подаде оставката.
Но всъщност след свалянето на страницата им във фейсбук Хак Нюз също спря да качва новини, за да видим, че на 30.06.2018 година пускат друга новина по адрес на Цветан Цветанов и тя пак е свързана с апартаментите му може да прочетете и : Цветанов си купил още три апартамента писал ги на щерките… Всъщност и двете новини свързани с апартаментите на Цветан Цветанов, подтикват хората сами да потърсят информация кой, какво върши, за да дойде време в което от „Свободна Европа“ извадят онова, което виждаме в двете статии на Хак Нюз още през 2018 година, за да избухне скандала с имотите на всички в Герб.
Всъщност въпроса днес е само един и той е ще се окаже ли и новината за „Островът на Бойко Борисов“ истинска така както се оказват новините за Цветан Цветанов и докага всички неудобни за Герб новини ще бъдат наричани фалшиви, докато всъщност накрая се окажат Огромни Истини. По явно доказателство от двете новини по горе на Хак Нюз за това че не са качвали Фалшиви новини надали има, но явно факта, че всички останали медии мълчат по темите свързани с първите в Герб отвързва ръцете на политици като Цветанов и Мария Габриел да определят кое е фалшиво и кое не и да забараняват на определлени сайтове и фейсбук групи и страници да съществуват.
Но всъщност не трябва да забравяме факта, че за осем години страницата „Национален Протест срещу Безобразията в България“ бяха единственият достоверен източник на новини за всички медии и не обслужваха ничии интереси освен тези на България и българските граждани. А заканата на създателя на страницата, че за пореден път ще свалят Герб от власт, явно е на път да се случи реално. Въпросът е дали този път Герб пак ще се върнат на власт или вече ще ни управляват други партии.

Източник: https://oxnewsnewbgbg.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html

No comments:

Post a Comment