Adsense-top

Ал Йо: За свободата ни са воювали само българските опълченци! Те са ни освободили!

Предаваме вчерашното обръщение на Александър Йорданов за националния ни празник, без редакции:
Поклон, опълченци! Само вие воювахте за българската свобода!
Руският император и руската армия имаха други планове за България.И те не предвиждаха отечеството ни да бъде свободно, независимо и обединено.
Само вие, българи достойни, спечелихте войната. Дори руските генерали бяха принудени да признаят това:
"Млади опълченци,
венчайте България с лаврови венци!
на вашата сила царят повери
прохода, войната и себе дори!"
Българската свобода е българско дело! Дело на просветители и революционери, дело на априлските въстаници, дело на българи – опълченци! След края на руско-турската война всички българи продължават борбата за свобода и независимост.
И за обединение. Защитават отечеството ни срещу провокираната от Русия сръбска агресия през 1885 г.,срещу руската агресия през Първата световна война. Воюват за свободата на Македония, Тракия и Добруджа.
Дълбок поклон пред чутовния подвиг на българските горяни – защитили честта на България в истинска народна война срещу съветските окупатори и техните български комунистически слуги.
Почивайте в мир, герои!

Александър Йорданов, Ал Йо

3 comments:

  1. БОЖЕ, ПРОСТИ МУ, ТОЙ ОТКРАЙ ВРЕМЕ НЕ Е В РЕД!ЩО НЕ ОТИДЕТЕ В АМЕРИКА,ДЕТО"АЛ ЙО"СУПЕР ЩЕ ВИ ПОДХОЖДА, НЕ СТЕ ЖЕЛАН И НЕ СТЕ ОБИЧАН ТУКА.ХОРАТА ВИ ПРЕЗИРАТ,КЕЛЕПИРА ВИ КАТО"ДИПЛОМАТ" В МАКЕДОНИЯ ВЕЧЕ СВЪРШИ, АЙДЕ"GO OUT"!

    ReplyDelete
  2. Викам вие дасе разходите до Москувлука, красная гаспажа ! Да подишате кристално студен имперский воздух и да забравите да се върнете.... Русофилски вредители сте цялата пасмина предатели.

    ReplyDelete
  3. Викам да се разходиш до Анадола, тъмно синя пъпко! И да забравиш да се върнеш! Покани и дебелата свиня с теб. И внимавай, че той нищо няма да ти даде. Даже може и да ти поиска 10%,разбираш ли..

    ReplyDelete