Сидеров: Ще питам Цветанов как и аз да си купя евтин апартамент, че малкият расте

Съпредседателят на „Обединени патриоти“ и лидер на партия „Атака“ Волен Сидеров коментира в парламента пред БНР сагата с евтините апаратаменти на министри и зам.министри на ГЕРБ.
Той уточни, че не е запознат с детайли по имотните сделки.
"Веднага щом остане свободен, ще го питам как да си купя и аз евтин апартамент, тъй като до момента продължавам да живея под наем, а малкият расте – на три години и половина стана, трябва някакво жилище да му взема.
Стига да се освободи от дипломацията, защото е много зает - виждате - преговаря с „Воля“, преговаря със СДС, с други, в ЕНП, утъпкват се пътеките...", коментира Сидеров.
Той сравни Цветан Цветанов с Хенри Кисинджър. „Такава дипломация, такъв висш пилотаж. Това с партия „Воля“, това със СДС - Румен Христов. Все едно виждам Кисинджър 70-те години в Китай совалките“, каза още Сидеров, цитиран от "Фокус".
Сидеров допусна, че скандалите с апартаментите могат да доведат до разместване на министерски постове. "Стабилността на коалицията я крепим всеки ден. Всеки ден с нашите крехки ръце. Надявам се да не се срути коалицията. Виждате, че БСП не са готови да управляват.
Ако бяха готови, да кажем: "Заповядайте, поемайте властта, започвайте да управлявате." Не са готови, значи трябва да поддържаме стабилността на коалицията, докато се появи такава сила", коментира още Сидеров

No comments:

Post a Comment