Adsense-top

Ветко Арабаджиев от Испания: В България най–големите престъпници са тези във властта!

Политическа корупция, рекет през годините и всеки който не си плаща на Герб в България се озовава в моето положение това е коментирал Ветко Арабаджиев пред медиите в Испания тази сутрин, като е пожелал сам да говори с имена, като е посочил Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Делян Пеевски в основата на това на него да му повдигнат обвинения за всичко каквото са могли да му съчинят.
Според родният олигарх, той само в последната една година е бил изнудван за поне 50 милиона лева лично в разговори с Цветан Цветанов за които можело да се потвърди от разпечатки на телефонните му номера.
Този човек ми звънеше през ден и искаше милиони за партията им, когато му казах, че повече няма да давам, сами виждате къде съм в момента.
Тези хора Бойко Борисов и Цветан Цветанов лъжат всички в Европа, че някой в България ги избира, но всъщност те си купуват изборите и то с нашите пари, на нас всички които правим бизнес в България, защото ако не плащаме се озоваваме в ареста и ставаме подсъдими по скалъпени обвинения.
Прокуратурата и съда са поръчкови в България и аз лично не им вярвам, защото там са назначени всички, които трябва да помагат на третият в схемата депутата и медииен магнат Делян Пеевски, който заедно с другите двама буквално са си присвоили всичко в България и всеки, който не им плаща става враг не на тях, а директно на държавата е обяснил още Арабаджиев, като е посочил и примера, че в момента в ареста в България се намират поне 5 човека за които със сигурност знае, че са отказали да плащат на Герб, Цветанов, Борисов и Пеевски.
Точно и ясно пет човека, които не искат да си плащат рекета на политическата групировка Герб свързана с Държавна сигурност и бившите мутри в България, които преди обикаляха и ни рекетираха с бухалките, днес директно ни идват с МВР и прокуратурата в обектите и домовете.
Арабаджиев е помолил испанските журналисти да се поинтересуват дали днешният министър на МВР в България е бил охрана и шофьор на един от босовете в силова групировка в България през 90 те години и дали случайно и министър председателя не е бил част от така наречените силови групировки в България.
Знам за какво съм задържан, защото тези хора искат от мен 50 милиона лева, и тъй като няма да им ги дам, защото това е рекет и то политически рекет, те ще направят всичко, за да ми ги вземат, така както направиха с една банка в България преди няколко години и нейният собственик на който взеха всичко и го обявиха за беглец.
За мен в България след тези ми думи пред вас, вече може да е издадена и смъртна присъда, но това няма как да ме спре да кажа истината, защото за мен повече в тази страна няма живот е завършил Арабаджиев изявлението си пред медиите на Испания.

източник: https://bulbg.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html

No comments:

Post a Comment