Adsense-top

Искам честни избори, затова ще забраня сайтове, които пишат срещу ГЕРБ

Цветан Цветанов заяви в интервю за „Дневник“, че лошото положениет в България се дължало на сайтове и Фейсбук групи, които пишели срещу ГЕРБ.
Тези групи според него били проруски или подкрепящи БСП.
Това, което не му харесало на монсеньор Цветанов е, че всичките те дискредитирали ГЕРБ, като разпространявали невярна информация.
Той също така се и закани, че ще се бори срещу фалшивите новини и дискредитирането на ГЕРБ.
Обаче не каза хер Хайнрих Цветанов по какъв гестаповски начин ще се прави това.
Засега може само да гадаем, но имайки предвид тоталитарния привкус на посткомунистическата сбирщина ГЕРБ, то съвсем ясно може да кажем, че ще се наблюдава една всеобхватна цензура в стил България преди 89-та година.
По всяка вероятност времената, когато можеше свободно да си каже мнението човек свършват и българската псевдодемокрация започва да придобива истинския си комуно – фашизоиден вид.
За хер Цветанов никой няма да има право да изказва мнение, което по някакъв начин обижда или дискредитира светлата личност на Бог Бойко, Архангел Цветанов, Майка Цецка и останалата шайка ГЕРБати светии.
За ГЕРБ ще трябва да се говори само с добро. С ГЕРБ изгрява слънцето и с ГЕРБ залязва.
ГЕРБ е държавата и държавата е ГЕРБ. Поне така излиза според гестаповеца хер Цветанов.
Какво ти разбира хер Цветанов от „фалшиви“ новини. Та нали именно ГЕРБ е символ на лъжата и самата им партия е фалшива. Защо тогава не е забранят? Кое им е истинското всъщност на ГЕРБ?
Те дори са бивши комунисти, които викат срещу комунистите. Това не е ли фалшиво или фалшива новина е да изброиш ГЕРБерите поименно и да кажеш кой е бил член на БКП и на кой баща му е бил директор по време на социализма.
Според хер Цветанов сигурно фалшива новина ще е и, че хората умират от глад, от студ, от липса на пари за лекарства.
Много хора се самоубиват заради безизходицата, в която престъпното управление на ГЕРБ ги вкара.
Фалшива новина е и сигурно, че при управлението на апартейда на ГЕРБ хора се самозапалиха – те за какво го направиха? От благоденствие и висок икономически ръст, където сме на първите места в Европа, според „истинските“ новини на ГЕРБ.

Константин Петков

2 comments:

  1. Всеки има свещеното право да бъде идиот, голям идиот... Наистина нужно е да осъзнаем факта на доминацията на кретените и неуважение на собственото си достойнство! Позорно е! Трябва да се противопоставяме на простащината, дебилизма, арогантността и олигофренията с всички методи и средства.

    https://bglog.net/blog/Balgarionn/site/­­­­posts/Утайката-шайката

    ReplyDelete
  2. Изцяло противоречива статия уж му ограничили словото и правото за свободно мислене на Константин Петков а си пише каквото си иска и използва какъвто си иска словоред към опонентите му от ГЕРБ и никой не му търси сметка. Явно от ГЕРБ не са толкова страшни както ги изписват в подвеждащата статия на Петков. Другия вариант той толкова много да е репресиран и въпреки това той не се прекланя пред репресиращия орган ГЕРБ и кото един безстрашен герой с цената на живота си продължава да ни подава великата истина за лошите узурпатори от ГЕРБ които задушават информацията и правят информационно затъмнение. Слава на саможертвата на Петков нужни са такива патриоти смели на България. Дано да са излезнали в дълбока нелегалност за да не ги открият тези от ГЕРБ за да бълва героично истината. Примера Борисов правилно коза в едно предаване каква цензура те всяка вечер ме правят на маймуна и никой не го закача . Та и тази статия ги правят на маймуни и никой не закача Константин Петков. Май не е толкова голямо това геройство.

    ReplyDelete