Adsense-top

Кьовеши: В София са откраднали €1 млрд. евро-пари и са си накупилили апартаменти... ЕС трябва да разследва тази гигантски престъпна група!

"В България стотици политици са си купили апартаменти с откраднати евро-пари, а ние тук в Брюксел не можем да се разберем за прокурор, който да ги арестува. 
И да върне парите на европейските данъкоплатци" - това току що каза Лаура Кьовеши на изслушване в Комисията по правосъдие към Европейския съвет.
"Срамно е, че кандидатурата ми е блокирана точно от страни като България и Румъния, където елитът станаха милионери и милиардери, благодарение на европейските пари. Виждате, че другият кандидат от Франция се отказа, но в момента не можем да изберем никого, заради откровен саботаж от крадците." - добави прокурорката, която в Румъния вкара един премиер, няколко министри и десетки депутати в затвора.
"От къде мислите са парите за тези апартаменти? Тези страни нямат значими собствени бюджети, нямат икономика, заради корупцията. Нямат приходи. Единствените готови пари са тези от Европа. И забележете мащаба - говорим за стотици апартаменти, най-евтиният от които е 300 хиляди евро. Говорим за отклонени минимум 1 милиард евро само за това. И вътре са министри, прокурори, полицаи, съдии. Как ще се разследват сами? Всички са крали от Европа, и се пазят едни други. До кога ще губим време и няма да създадем своя прокуратура, която да вземе мерки..." - попита Кьовеши.
Припомняме, тя не може да поеме поста, блокирана основно от Румъния, която председателства Съвета на ЕС, подпомагана от криминални правителства като това на Бойко Борисов и други, които се страхуват от контрол.
У нас те са си уредили Цацата и Пеевски да ги пазят, но с Кьовеши няма да има "лабаво" и отиват "на топло"... И Бойко, и Цвъко, и цялата Шайка...

Източник: Фейсбук
.Н.

5 comments:

 1. Прекалено е хубаво за да стане....ноооо надеждата умира последна!

  ReplyDelete
 2. Трябва някой да ни помогне, защото цяла България спи зимен сън. Ние сме свикнали да ни тъпчат, то ние вродено, още от турско робство. Предатели само ни управляват.

  ReplyDelete
 3. Те отиват на топло, а ние данъкоплатците освен , че ще ги издържаме ще връщаме на ЕС откраднатото от тях!? Много е сбъркано в тоя ЕС , ама многооо.

  ReplyDelete
 4. Народа "спящ", да, престъпниците да бъдат кадето заслужават!!!!!!!!

  ReplyDelete
 5. "...това (току що) каза Лаура Кьовеши на изслушване в Комисията по правосъдие към Европейския съвет."
  П.п. Скобите в цитата са от мен.
  Господа пишещи, когато става въпрос за време, уточнявайте (в скоби пишете дата и година)! Иначе написаното малко олеква. Човек има чувството за фалшива новина.

  ReplyDelete