Adsense-top

МАРИЯ ГАБРИЕЛ ИЗБУХНА: ЗА АПАРТАМЕНТГЕЙТ ПУТИН Е ВИНОВЕН!!! ТИПИЧНА ХИБРИДНА АТАКА ОТ РУСИЯ!!!

Габриел: Всичко свързано с апартаментите на моите колеги е типичен пример за хибридна атака от Русия
Мария Габриел излезе с изявление, че всичко свързано с апартаментите на властта и скандала около случая със законно придобитите апартаменти от министри, заместник министри и депутати от Герб е типичен пример за руска хибридна атака в Европа, преди евроизборите.
Всички знаем, че новината щеше да си остане просто новина, ако сайтовете за фалшиви новини, не бяха се включили и всичко не беше се завихрило дори в сферата на фантастиката.
Моят колега Цветан Цветанов е ярък пример за европейски политик, който се ползва с доверието дори на институция като Европол, но както знаем, точно такива хора са цел номер едно на Руските хибридни атаки, защото така се руши доверието в европейските институции, сега всички са вперили поглед какво ще направи Цветанов, но той като един европейски политик от висок ранг не трябва да се поддава на медийният натиск, а да продължи да работи за устоя на европейските ценности.
Атаката от руските хибридни войници в интернет е избрана в навечерието на европейските избори не случайно и има за цел да ни злепоставя, защото всички не само в България, но и в Европа са наясно, че ние от Герб сме партията която не само гради България, а и устоява всички ценности на Европа.
Герб е европейска партия и се бори за по-малко влияние на Русия в целият свят и това не се харесва явно на някои хора и атаките както виждате срещу нас продължават.
Създават се хиляди фалшиви новини с една цел да се дестабилизира стабилна Европа, като се атакуват най – светлите личности в Европа, една от които е и Цветан Цветанов, който години наред не само че работи за България да е просперираща държава, но по целият свят води битки част от руските хибридни войни.

източник: https://oxnewsnewbgbg.blogspot.com/2019/03/blog-post_17.html

2 comments:

  1. Путин е виновен както винаги..ха
    .ха.Ако не беше той нямаше и да разберем.Добре е че го има та доста неща станаха яснитой каза и че ГЕРБ ще загубят изборите....Дали е вярно.?Ще се види..

    ReplyDelete
  2. Тав що не си пие редовно хапчета?

    ReplyDelete