Adsense-top

Гърневски при уплашена Цветанка: БСП прави пълзящ преврат в България! Румен Радев е на нейна страна

Депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски бе гост в „Лице в лице” по БТВ. Той коментира зачестилите оставки на лидери на партията – само днес те бяха три, на Панайот Ремзи, Томи Николов и Делян Добрев.
Гърневски обаче смята, че в момента БСП прави пълзящ преврат у нас и Румен Радев е изцяло на страната на тази партия.
Ето какво каза още Гърневски пред благосклонното съзерцание и отсъствие на професионални въпроси от страна на Цветанка Ризова:
„Тези оставки са отговор на всички атаки, мощни атаки, започнали преди повече от 2 години, а вчера бе финалът им. Загубилата изборите БСП иска да се върне във властта през задния вход, против всички принципи на демокрацията.
Това е пълзящ преврат на амбициите на тази партия. За съжаление, българският президент изцяло зае страната на партията, която го издигна за президент и под крилото на нейната лидерка Корнелия Нинова.
Това е пълзящ преврат, позволих си да кажа тези думи преди няколко месеца, а от вчера нямам никакво съмнение, че е така.
В момента, в който държавата е вътрешно икономически стабилна и външно политически призната след успешното европредседателство, което самият президент определи като сърбане на шербет,
ако си спомняте, а всъщност това бе най-високото политическо постижение на България във външен план от 75 години насам, за мен е ясно, кои са силите, които искат тази власт да я няма и да бъде дестабилизирана България. Планът Решетников се изпълнява.”

Петел, Би ти ви

No comments:

Post a Comment