Съселяните на Габриел от Хаджидимово: Не бъдете като нея, тя забрави родното си място!

Не бъдете като нашата еврокомисарка, която забрави за родното си Хаджидимово!
Работете за малките населени места. Тя говори за суперкомпютри и дигитализация, а помни ли болките и проблемите на хората от Хаджидимово?”.
С тези думи се обърнаха жителите на Хаджидимово към кандидатите за евродепутати от БСП за България Петър Витанов и Иван Кръстев, съобщиха от пресцентъра на БСП.
На въпроса какво трябва да се направи, за да се проведат честни избори и да се попречи на управляващите да ги манипулират, Петър Витанов заяви, че основният начин да се победи машината на ГЕРБ е като се гласува масово на 26-ти май. „Те манипулират изборния процес.
Срещу нас работи цялата държавна администрация и единственият начин за противодействие е масовото гласуване. Само когато всички излязат да гласуват на 26-ти май, няма как да фалшифицират общественото недоволство", каза той.
Иван Кръстев подчерта, че много се говори и пише какви са измеренията на щетите, които това правителствто на ГЕРБ е нанесло на България и българския данъкоплатец. По думите му ние не сме в нормална политическа обстановка, защото тя означава съзстезание на кандидати, на идеи. Това което ние, от БСП, предгламе днес и като визия, и като кандидати е най- доброто, което можем да предложим на българското общество", каза още Иван Кръстев.
Жителите на Хаджидимово споделиха мнение, че държавата трябва да се управлява чрез законите, а не както управляващите го правят- като раздават пари на определени кръгове. „Искаме в Брюксел да се знае за Хаджидимово, а не като нашата Габриел - да се срамува от нас“, казаха още те.

***
Източник: epicenter.bg

No comments:

Post a Comment