ЗАДЕЙСТВАХА ПЛАН СТРАНДЖА! ГЕРБ - Разрешиха пребиваването на "съюзнически" войски... Т.е. турски, те са ни "съюзници"...

Правителството разреши преминаването през и пребиваването на територията на България с невоенен характер на съюзнически и чужди въоръжени сили съобщиха от Министерски съвет.
Съвместната подготовка се реализира в изпълнение на споразумението между България и САЩ за сътрудничество в областта на отбраната и на Плана за съвместна българо-американска подготовка и учения в страната и чужбина през 2017 година с участието на сили и средства от държави-членки и партньори на НATO.
Всъщност това е част от плана наречен "Странджа" в немските медии, за който се знае, че регион Странджа в България първаночално трябва да бъде обезлюден, след това там изградени военни бази и мигрантски центрове, като територията ще бъде изцяло под юрисдикцията на ЕС и НАТО и няма да бъде част от България, като за целта ще бъде издигната и бетонна стена.
Подобно на ивицата Газа, влизането и излизането в буферна зона "Странджа" ще се случва само с изричното съгласие на ЕС.
Важно е да се отбележи и факта, че заради опасения от протести, българските власти ще представят присъствието на сили на НАТО постоянно базирани в България, като част от учения за които ще се дава информация ежемесечно от министерски съвет, а не от министерството на отбраната.

Източнищ: Хак Нюз

No comments:

Post a Comment