Борисов от Брюксел: Цветанов действа като „Пунта Мара“ с парламента, не осъзнава ситуацията

Ще говоря отново с Цветан Цветанов, за да му обясня ситуацията, в която се постави с договора за нещатен сътрудник на парламентарната група на ГЕРБ.
Това разкри премиерът Бойко Борисов пред български журналисти в Брюксел.
Не може той да подава оставка като председател на парламентарната група на ГЕРБ, да напуска председателското място на парламентарна комисия и да излиза от Народното събрание, а само няколко дни по-късно да се връща.
Това сякаш показва, че е било едно „Пунта Мара“, заяви премиерът.
Той се закани веднага, след като се върне в България, да разговаря с Цветан Цветанов.
Цветанов ми се кълнеше, че е невинен и досега все още не може да осъзнае ситуацията, посочи Бойко Борисов.
Припомняме, че заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се върна в парламента. Цветанов е записан като сътрудник на парламентарната група, която доскоро ръководеше.
Проверка в регистъра на Народното събрание показва, че Цветанов е привлечен като консултант на групата в област „заместник-председател на ПП ГЕРБ“. Списъкът на сътрудниците на парламентарната група допълват още 8 души. Сред тях е медийният съветник на премиера Борисов – Севдалина Арнаудова, както и областният координатор на партията в София Цветомир Паунов.

Факти БГ
https://fakti.bg/bulgaria/373484-borisov-cvetanov-deistva-kato-punta-mara-s-parlamenta

1 comment:

  1. Ама такива селски тарикати България не е имала!!!!!!!! Бог кога ще ви накаже ве ,кога бе,бактъм бе,аман бе ,БЕЗРОДНИЦИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!

    ReplyDelete