Цветанов напуска ГЕРБ след наритването, продава мезонета с ВИП-асансьора, мести се в САЩ и нарушава „омертата“?!

"Позитано"20 сензационно: Борисов нарита Цветанов като банкенско псе.
Скандалът по телефона след брифинга на премиера е бил потресаващ.
Цветанов е казал на Борисов, че щом толкова пречи ще напусне  ГЕРБ след изборите.
Цветан Цветанов ще саботира кампанията на ГЕРБ, а след загубата им ще подаде оставка като заместник на Бойко Борисов, ще напусне партията, ще продаде апартамента с ВИП-асансьора и ще се премести фамилно в САЩ и ще наруши "омертата", сензационно обяви депутат от ПГ на ГЕРБ.
Корнелия Нинова научила за скандала в задкулисието на ГЕРБ и веднага заръчала на Елена Йончева да обяви "Апартаментгейт" като "Борисовгейт", което тя след "Пунта Мара" в Брюксел направи "позитанско" послание. "Спираме с Цветанов, Борисов вече е мишената", била новата парола на "Позитано"20.
Бойко Борисов този път преигра. Заради флирта с репортерките в Брюксел и публичния линч над Цветан Цветанов с "Пунта Мара" след изборите ще падне от власт. Борисов нарита Цветанов сякаш е банкенско псе, заяви източник от "Позитано"20, член на ИБ на БСП.
Ако Пеевски и Цветанов решат, Борисов ще загуби мнозинството в парламента още преди изборите, категоричен е членът на ръководството на БСП.
В същото време депутати от ПГ на ГЕРБ твърдят, че Цветанов нямал никакво намерение да получи часовник от Борисов заради спечелване на изборите.
"Този път нещо се скъса между Борисов и Цветанов. След евроизборите, които ще загубим, Цветанов ще подаде оставка като заместник-председател и ще напусне партията", заяви сензационно източник от ПГ на ГЕРБ.
"Цецо и Деси, която ще напусне ДАНС няколко дни преди изборите, се местят в Щатите при дъщеря си. Решили са го след атаката на Фандъкова и скандала с "Пунта Мара" на Бойко. Когато се премести в САЩ, Цецо ще наруши омертата", категоричен е източникът от ПГ на ГЕРБ, който е семеен приятел на Цветанови.
Ако половината от острите слухове, плъзнали из кулоарите на парламента и партийните ценрали в София, Корнелия Нинова може да поръчва каса "синьо уиски". "Пунта Мара" и Шеф Шиши ще я направят премиер.

bgsniper.com

No comments:

Post a Comment