Цветанов: Имам готовност да заведа дела заради „Апартаментгейт“

Кметът на София Йорданка Фандъкова е била употребена в цялостна медийна атака срещу ГЕРБ.
Така зам.-председателят на партията Цветан Цветанов коментира интервюто ѝ, в което казва, че при подобни обстоятелства като тези около „Апартамент гейт“, тя би се оттеглила и от всички политически постове, предава Дарик.
„Имаме перфектни отношения, имаме доверие през годините. Това, което тя ми каза е, че няма тази сила да преодолее всичко това, което ми се случва на мен“, поясни Цветанов.
„Цената, която съм платил за апартамента, е много по-висока от тиражираната и проверката ще го докаже“, каза още той.
Зам.-председателят на ГЕРБ допълни, че не е нарушил закона и това ще стане ясно.
„Дори и в момента разговарям с адвоката и правим анализ на това, което се случва. Мисля, че имаме готовност да заведем дела към определени хора, които действително преминаха границата на нормалното в обсъждания и коментари, за всичко, което се случва“, закани се Цветанов.
Припомняме, че в ефира на Нова тв столичният кмет и зам-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова коментира така скандала с имотите на Цветанов и неговото оттегляте от парламента: „Правилна постъпка, но може би малко закъсняла“.
Водещият настойчиво я попита защо не му е отговорила на въпроса – дали има разричен морал за оставането в партията, на което Фандъкова отговори: „Със сигурност той има много сериозен авторитет сред всички. Ако ме питате мен дали бих постъпила така, аз ще ви кажа не. Щях да си тръгна от важните управленски позиции, да и от партията“.
Фандъкова допусна, че причините Цветанов да остане в ГЕРБ са наближаващите евроизбори.

Източник: Епицентър.бг

No comments:

Post a Comment