Новият бул. Васил Левски във Варна се срина и наводни - 120 милиона отидоха в канавката след един дъжд

Новият бул. Васил Левски във Варна, в който държавата и общината наляха над 120 милиона лева, се срути, пропадна и се наводни след първия дъжд.
При едно от кръговите има пропадане на стълбове и свличане на земна маса, докато директното трасе е наводнено.
Всичко това се случва по буквално току-що открития булевард, гордост на кмета Иван Портних.
Случилото се е напълно неприемливо! Нова инфраструктура за над 120 милиона, трябва да ни служи безпроблемно в следващите десетилетия, а не да се срутва при първия дъжд.
Тя трябва да е изчислена да поема далеч по-обилни валежи и бури от разразилата се днес в морската ни столица. Всеки опит случилото се да се оправдае с #HUBAVOE, но #NEEGOTOVO ще бъде посрещнато от подигравки, както се случи с ул. Граф Игнатиев.
Коментираме случката, защото този широко критикуван проект с множество дефекти и недомислици, беше финансиран с 80 милиона от държавния бюджет, демек от всички българи. Очевидно и този обект, както многото #ВидимиРезултати на колежката му Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova, е изпълнен некачествено.
Това е резултатът, когато местната власт е в ръцете на мафията и лица, тотално незаинтересовани от развитието на градовете и осигуряването на нормален живот за гражданите. Докога ще позволяваме гавра с нашите пари, време и интелект е въпрос, който не търпи отлагане! Независимо дали е в София, Варна, Видин или Свиленград и независимо от партията на власт!

#СпасиСофия #РемонтНаРемонта
Източник: Спаси Варна

No comments:

Post a Comment