Adsense-top

Бойко: Втората къща не е къща, а "зайчарник"... 140 кв.м. зайчарник пълен лукс :)

Оказва се, че разкритията на Елена Йончева за втора къща на Борисов в Банкя са верни.
Само че Борисов не я нарича къща, а зайчарник и пристройка.
Премиерът обясни как стоят нещата с неговата къща в Банкя и втория имот до нея.
Там беше зайчарник, това е пристройка, построих я като си дойдоха децата, обясни Борисов. Когато БСП беше на власт, изпратиха проверки, ръчкаха пода да намерят махагон – а то – чам, най-евтиния материал! Проверяваха улуците, били медни, а те са каквито са били, откакто е построена къщата, продължи Борисов. И показа, че за тези имоти са платени всички данъци. „Много важен навес е тоя, доста време отделихте“, подигра се той на водещите.
Падението на тези женици е голямо, каза Борисов по адрес на лидера на БСП Корнелия Нинова и на водача на евролистата Елена Йончева.
Тази партия, която е отнемала на хората имотите, те ли ще искат справедливост сега, атакува социалистите с техния предизборен слоган Борисов. Според него, когато семейството му дошло в Банкя, там нямало къщи – пасели крави.
Бойко Борисов подробно обясни кои са роднините му и в какви отношения е с тях по повод на атаките на БСП, че има къща в Барселона на името на подставено лице.
„Аз в Барселона съм бил веднъж, спомням си че кметицата беше жена“, каза Борисов. И изреди атаките към себе си – първо, че имал имот в Лос Анджелис и дъщеря му карала „Бугати“ с 300 км/ч, а тя била бременна. Друг компромат бил – в ефира на Нова телевизия, че имал остров в Гърция. Водещият Виктор Николаев се опита да възрази, че медията никога не е твърдяла такова нещо. Борисов контрира: „Защо мислите, че като споменете политик в такава информация, била и с въпросителна, му правите услуга?!“
Когато аз, Бойко Борисов, тръгвам да правя нещо, винаги тръгвам от гола поляна, заяви Борисов.
Изтеглих Цветанов назад, за да може и той да осъзнае, че е сгрешил. Тази фраза, която изпусна – няма кой да ме накаже, вбеси хората, призна Борисов.
Живея от заплатата си, нямам приятел, миналото лято не съм почивал – беше европредседателството.
Така отговори премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на блиц въпросите на водещите в предаването „Здравей, България“ по Нова телевизия.
Запитан от какво ви е срам, Борисов открои „Апартаментгейт“, като каза – Срамувам се от глупостите, които направихме последния месец – тежка обица на ухото, но както има грешка, има и прошка!/epicenter.bg/
А ние от istinata.net, само искаме само да попитаме вярвате ли на поредните обяснения на Борисов? И защо не е декларирал имота, който притежава? Все въпроси, но май ще останат без реални отговори. Поне докато Борисов и ГЕРБ са на власт.

Източник: Истината

No comments:

Post a Comment