Този ретро-"Мерцедес" на братовчеда Ради, струва 150 хиляди евро...

Поредица от снимки и видеа, освен документалните следи, свързват премиера с братовчеда Радослав Иванов.
След материал на ДУМА по темата вчера Бойко Борисов отрече да е в близки отношения с братовчеда Ради.
"Ние сме сложна рода. Е
диния братовчед не съм го виждал от 40 години.
С другите братовчеди, дето сме къща до къща, сега като се видиме, си махаме. Ние сме в една къща родени, в една стая по средата, не си говориме, даже има двама, дет съм ги бил. И затова не си говориме трайно.
Ама аз не си говоря с тях, бе, човек. Ние за една помпа се бихме, двете баби се биха и аз ги набих братчедите", опита да се измъкне Борисов.
В социалните мрежи и медиите веднага се появиха видеа, които оборват легендата на Борисов за лошите отношения между двамата. В изборната нощ през 2009 г. в НДК Борисов, братовчедът Ради, Цветелина Бориславова и Цветан Цветанов са рамо до рамо.
Двамата видимо са близки и сравнително скоро. На 26 март 2017 г. Борисов лично закара братовчед си да гласува. Минути преди 10 ч. премиерът сяда на волана на "Мерцедес-Бенц" от 1965 г., до него се настанява гард на НСО, а на задната седалка доволен се вози братовчедът Ради, облечен в спортни дрешки и елече.
Начална станция за групата е заведението "Ипон" в Банкя, за което местните твърдят, че е на Иванов. Клипчето все още е на официалната фейсбук страница на Борисов и е гледано над 440 хил. пъти.
А ретро машината "Мерцедес" струва над 150 хиляди евро. 

Източник: ДУМА

No comments:

Post a Comment