Бойко не си говори с "братовчеда Ради" от 40 години, но редовно го кани по партита и коктейли на ГЕРБ... (снимки и видео)

Премиерът Бойко Борисов обясни днес как не си говори с братовчедите си и не ги е виждал от 30-40 години.
Повод за коментара му е разследването на ДУМА, което доказва връзка между къщата в Барселона и Радослав Иванов, т.нар. "братовчеда Ради".
"Ние сме сложна рода.
С единия братовчед не съм го виждал от 40 години.
С другите братовчеди, дето сме къща до къща, сега като се видиме си махаме. Ние сме в една къща родени, в една стая по средата, не си говориме, даже има двама, дет съм ги бил. И затова не си говориме трайно.
Ама аз не си говоря с тях, бе, човек.
Ние за една помпа се бихме, двете баби се биха и аз ги набих братчедите", разказа за роднинските си отношения Борисов в ефира на БиТиВи.
Оказва се обаче, че въпреки че не си говорят, Борисов и братовчедът Ради често са заедно на предизборни събития на ГЕРБ в София и в Банкя.
В интернет се завъртя видео, на което Борисов и Радослав Иванов влизат заедно в автомобил пред заведението на "Ипон" в Банкя. Кадрите са от сайта на "Афера.бг".
Заедно са и на предизборна среща на ГЕРБ от 2009 година в НДК. На кадърът се виждат Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Цветелина Бориславова. Зад тях усмихнат наднича именно братовчедът Ради. (снимката е от агенция ПИК).

Вижте видеото тук:
Източник: Дума

No comments:

Post a Comment