Веско Маринов изпада от всякъде, Диктаторът го прати в немилост...

"Победата на ГЕРБ е категорична на изминалите евроизбори.
Това показва и оставката на Корнелия Нинова Когато си победил, скромността изисква да си мълчим", заяви премиерът и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов пред централата на ГЕРБ, предаде репортер на novini.bg.
Той обясни, че анализ на евроизборите вече има направен и напомни, че политолози и социолози от сутрин до вечер са говорили по темата.
Той посрещна журналистите пред централата с думите: "какво врякате".
Борисов коментира и оставката на Цветан Цветанов. "Тя беше по негово желание, а и както той каза доверието и в нас към него по много теми го няма. Няма трети вариант, който съм предложил.
Вариантите бяха - напуска ръководните постове в партията, спира да се изявява по медиите, но остава редови член на ГЕРБ, но това той не прие и напусна", каза Борисов.
"Името на Цветан Цветанов се заменя с Изпълнителната комисия", заяви Борисов. "С двама заместници и с повече власт на административния секретар е предостатъчно партията да функционира", каза той .
Той сподели, че не иска Веско Маринов да му пее на предизборните концерти на партията и напомни как ГЕРБ са отишли на първите избори и, че и магаре да е вързал ГЕРБ пак щели да спечелят. "Ясно бях казал как трябва да се проведе кампанията. На моменти обаче не се съопбразиха с мен", каза лидерът на ГЕРБ.
Борисов напомни колко е направил за градовете в страната.
В ГЕРБ ще бъде създаден орган за оплаквания и сигнали, съобщи Бойко Борисов.

No comments:

Post a Comment