Ева Майдел: ГЕРБ го направихме, населението расте, младите остават, откриваме производства, безработица няма

Ева Майдел: ГЕРБ създаваме условия за младите да останат в България. Има прираст на населението, бизнесът открива производства, безработица няма
Казанлък е пример как в ГЕРБ създаваме условия за младите да останат и да се развиват в България.
Доказва го фактът, че през 2018 г. има прираст на населението, все повече бизнеси откриват производства в града, а безработица в общината почти няма.
Екипът на кмета Галина Стоянова показа как всеки регион може да използва членството ни в ЕС, за да обнови не само облика на града, но и да подобри условията на младите семейства да отглеждат децата си
Реновирани са почти всички училища и детските градини в общината. Днес откриваме един от най-модерните в България център за грижа на деца със специални нужди, защото всяко дете залужава образователна среда според потребностите си. Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел по време на посещение в Казанлък на 14 май 2019 г., пише novini.bg.
Ева Майдел проведе работна среща с над 20 предприемачи в града
„Не искам да спираме младите хора да ходят в Европа, да учат и да трупат опит там. Напротив, това може да е само от полза. Това, което трябва да направим е, да покажем на тези млади хора, че те трябва да се върнат тук и да намерят своя добър живот в България. Както го е направила Йоанна Йончева-Фильова, връщайки се в България след 10 години в чужбина, за да създаде семейство и започне бизнес за рециклиране на пластмаса“, коментира Ева Майдел по време на посещения на предприятия в Казанлък.

Източник/ци: https://vihrogon.bg

No comments:

Post a Comment