Ексклузивно! Доган обяви предсрочни избори. ГЕРБ в паника!

Преди това АФЕРА написа, че Пеевски е аут, „елегантно“ изгонен извън пределите на България, като е прехвърлил вече повечето фирми, включително и „Лафка“, чрез набутването му в листата за евро изборите, нищо, че няма да се появи и в Европейския парламент.
Днес Доган оповести иносказателно предсрочните избори до края на година, както и с „морфичен резонанс“ се извини за Делян Пеевски.
Четете между редовете, кой разбрал, разбрал!:
„Скъпи съмишленици!
Тези евроизбори за Европейски парламент са изключително важни за ДПС, защото трасират пътя за доброто ви представяне на следващите местни и парламентарни избори в България.
Политическият код на ДПС се основава на постоянното подмладяване и непрекъснато движение към по-добри условия на живот с по-голяма свобода, отговорност и толерантност.
От възникването си ДПС винаги е залагало на младостта и бъдещето. Затова се обръщам към разсърдените и разочарованите: ако има допуснати грешки в близкото минало – Простете!
Каузата на ДПС е твърде голяма, за да си позволим лукса да се борим помежду си и да спъваме развитието на младите хора да живеят по-свободни в един по-добър свят, който те имат куража да изградят за себе си. Този избор на визия за развитие е техен.
И ако искаме да имаме европейски път на развитие, ние трябва да ги подкрепим и насърчим!
Пожелавам ви да постигнете пълна мобилизация и успехи, които да ви удовлетворят! Бъдете благословени!
Винаги ваш: Ахмед Доган“

Afera.bg

No comments:

Post a Comment