Стратегията за децата ще се случи, заради "натиск от ЕС"... Учители с инструкция да "не говорят на родителите"...

Здравейте!
Днес бях на обществен съвет в училището на дъщеря ми, тъй като съм част от родителския актив.
На този съвет родителите се срещаме с ръководството на училището и обсъждаме бюджета, учебниците, паралелките и други важно въпроси.
Зададох директен въпрос на директорката какво знае за въпросната Стратегия за детето.
Следват ли вече някакви разпоредби, свърани с нея, готвят ли се някакви дейности. Тя беше откровена и сподели, че тази стратегия вече е била представена пред тях.
Имат и изрична забрана да говорят за нея с родителите, въпреки че масово директорите от училищата в града са я отхвърлили и изразили негативното си мнение.
Сподели, че в прав текст им е заявено, че нещата ще се случат въпреки несъгласието им, защото това е натиск от Европа.
Сподели също, че има назначени 16 на брой държавни служители, които следят постовете във фейсбук на учителите и директорите 🙄!!!
За щастие, ме увери, че във нашето училище, колкото е възможно по-дълго ще отказват да пускат анкетите и агитационните плакати на ДАЗД, но призова родителите да бъдем безкомпромисни и да се борим да не допуснем това безумие да се случи.
Общо взето учителите са с вързани ръце, което е разбирамо. Тези дни ще задам въпроси и в детската градина на другото ми дете.

Silvia Georgieva

1 comment:

  1. Това е най-мощният естествен препарат за изгаряне на мазнините, който е известен в света!Но внимавайте с дозировката.Не повече от 3 впръсквания на ден Резултатът е просто супер, не мога да изчакам за да видя, каква ще съм след 4 седмици.http://bit.ly/2kqNpXz

    ReplyDelete