Премиерът: Няма да отговарям на въпроси за "братовчеда Ради", той не е ваша работа...

На вас ДУМА ли ви е основният вестник?
С тези думи премиерът Бойко Борисов открито нареди на водещия по БиТиВи Антон Хекимян да не се занимава с темата около къщата в Барселона и братовчеда Ради.
Разследването за топлите връзки между фирма "Ипон", дъщерята на Борисов и въпросната къща в Испания, е на първа страница на ДУМА днес.
Докато Борисов и Мария Габриел обясняваха в ефир колко е добро за България и Европа управлението на ГЕРБ, премиерът надникна в таблета на водещия.
Свъси вежди и даде ясно да се разбере, че няма намерение да отговаря на въпроси по скандала.
Хекимян не успя да прикрие притеснението си и дори попита Борисов "малко или много ще ви ядосаме, господин премиер".
После обясни, че веднага маха ДУМА от екрана на таблета си и си пуска сайта на БиТиВи.
Борисов пак се намуси, а водещият продължи да се обяснява и опита да успокоип премиера, че нещата, които пише в ДУМА зрителите не ги виждат.
Аз нали ги виждам, още повече се ядоса Борисов. Хекимян продължи да замазва ситуацията, а темата с къщата в Барселона замина под килима. Разговорът продължи с въпрос за Корнелия Нинова. Борисов доволно я поде и обясни колко много омраза има в очите на "онези от БСП". Той искал хората просто да си вършат работата, а социалистите само омраза пръскали.
Разказа също, че след като си изкара мандата ще се върне в партията като редови член и затова вече си подготвя наследници.
Ядоса се много и на въпрос дали си е върнал партията от Цветанов. "Тя никога не е била негова. Въпросът е не как ще продължи партията без Цветанов, а как ще продължи без Борисов", развълнува се премиерът.

Източник: Дума

No comments:

Post a Comment