САЩ ще присвояват Арктика с боинги, ледоразбивачи и самолетоносачи

Поредната американска глупост ми прилича на говорене на политици от България.
Формулировката използвана в последно време, от другарите от последната свръх държава, ми напомня българския парламент.
Между другото, ако легендарната работа на Парламента български, все още може и да я разбереш, то американските БРАТЯ направо ги прегърни и се разплачи.
Само чети:
САЩ ще правят БАЗИ в Арктика за да спрат Русия. Ма ле леееееее. Тези не ледоразбивач нямат, а идея как да го построят. Припомням че предишния път измръзнаха 2100 американски войника, в опит да повторят ученията които другаря Шойгу прави в Арктика, всяка година по 100 пъти.
После многозвезден Генерал заяви че не са очаквали такъв студ в Арктика, защото е същата пустиня като в Ирак!!!
„Ние приехме закон за създаване на база на САЩ в Арктика. Трябва да създадем мозъчен щурм заедно с командването как да построим пристанище за самолетоносачи, ракети, самолети.“
Учете се деца! Това не ви е асфалт да полагате! Тук американски Чапай ще мисли как да превзема Арктика. Да мислиш е полезно понякога. И така написали на хартия това което измислили и натам – ела утре. Ще има брифинг. А утре американските братя забравили. Някой по мъдър им казал на мислителите че са идиоти и тая работа с Артика не става. В България обаче надуват фанфарите. Великата Америка ще създава……. НИЩО не може да създаде!
Истината е плачевна!
Гледаш БАТМАН, ЖЕЛЕЗЕН ЧОВЕК, ХЪЛК и демокрация. Гледаш без очила 3D- безработица, либерален фашизъм, кредитни окови за населението и прожекторите на Илон Мъск които гълтат милиарди държавни пари за нищо. А можеха да ги дадат на американските пенсионери или на медицината…. или на Цветанов най малкото.
Това не е кремълска пропаганда , а си е чиста истина!

Източник: На всеки километър

No comments:

Post a Comment