Adsense-top

Сидеров поиска оставката на Каракачанов... бил "чадър" на reй паpaда...

Силовият вицепремиер е шапка на гей-парада.
Той е отклонявал хора на "Атака" към неговото събитие пред Министерски съвет.
Това заяви в предаването „Неделник” по АЛФА ТВ лидерът на "Атака" и председател на ПГ на Обединени патриоти Волен Сидеров. „Каракачанов отклонява наши хора, на "Атака", защото не може да събере и 50 човека”, каза Сидеров и допълни, че съботният ден е бил исторически, в който за пореден път „доказахме, че "Атака" си е "Атака"”.
Според него силовият вицепремиер трябва да сдаде поста си, защото е похарчил милиони за гей-парада и милиарди за F-16. Сидеров настоя Каракачанов да се извини на българския народ за всичко това.
„Искам оставката на Каракачанов, защото този гей-парад беше охраняван с милиони левове на българските данъкоплатци. Той дължи това на българите”, отсече лидерът на "Атака".
Във връзка със закупуването на нови бойни самолети лидерът на "Атака" коментира, че данъкоплатците ще платят 3 млрд. лв. от джоба си. По отношение на променения маршрут на педерасткото шествие председателят на партията каза: „Спрях дори и физическите сблъсъци, защото медиите щяха да изкарат, че ние хулиганстваме. "Атака" винаги е търсила справедливостта и битката за общественото благо”, каза Сидеров.
В заключение председателят на ПГ на ОП и основател на патриотичната коалиция обобщи, че "Атака" е свършила своето – спряла е гей-парада да мине покрай паметника на Апостола на свободата Васил Левски.

Източник: Блиц

No comments:

Post a Comment